Kurikka

Huovintie 1, 61300 Kurikka

Kurikan kampuksella yhdistyvät sujuvasti ammatillinen koulutus ja lukio sekä opinnot ja vapaa-aika. Kampuksemme sykkii elämää: tapahtumia, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja vahvaa musiikkitoimintaa.

Voit opiskella Kurikan kampuksella artesaaniksi, elektroniikka-asentajaksi, kokiksi, kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi, lähihoitajaksi, putkiasentajaksi, puusepäksi, talonrakentajaksi, sähköasentajaksi, turvallisuusvalvojaksi, tai osallistua tutkintoon valmentavaan (TUVA) -koulutukseen.

Tervetuloa!

Tämän kampuksen tutkinnot

Arkkitehtuuriltaan avaralla ja kehutulla kampuksellamme voit opiskella kaksoistutkintoa kätevästi saman katon alla ja tutkintokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa TUVAssa. Oppimisympäristömme ovat moderneja ja muunneltavia, kunkin alan erikoistarpeisiin rakennettuina, tutustu esim. talotekniikan tiloihin.

Riippumatta siitä, mitä tai millä alalla Kurikassa opiskelet, voit suorittaa myös musiikkiopintoja - musiikkitoiminta on kampuksella vahvaa ja tunnettua.

Oppimisen tuki ja opiskeluterveydenhuolto

Opintotoimisto

Kallio, Mari

Asiakaspalvelusihteeri | Opiskelijapalvelut

Sedu Kurikka

Tuomela, Anne

Asiakaspalvelusihteeri | HR-palvelut, Opiskelijapalvelut

Sedu Kurikka

Opinto-ohjaajat

Vainionpää, Timo

Opinto-ohjaaja | Media-ala, Ravintola- ja catering-ala, Sosiaali- ja terveysala, Turvallisuusala, TUVA - tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Sedu Kurikka

Köykkä-Luopa, Arto

Koulutusvastaava, opinto-ohjaaja | Puuala, Rakennusala, Sähkö- ja automaatioala, Taideteollisuusala, Talotekniikka, Tieto- ja viestintätekniikka

Sedu Kurikka

Mäkilaine, Heidi

kuraattori | Opiskeluhuolto

Sedu Kurikka

Niemi, Sari

Asuntolaohjaaja | Asuntolapalvelut

Sedu Kurikka

Terveydenhoitaja
Tiina Kivipelto p. 040 718 0678

Lääkäri
Yhteys ensisijaisesti terveydenhoitajan kautta. Lisätietoja voit katsoa myös Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen www-sivuilta.

Psykologipalvelut
1.8.2022 alkaen Kurikan kampuksella toimii psykiatrinen sairaanhoitaja Sari Peltomaa. Ajanvaraus hänelle ensisijaisesti terveydenhoitajan tai kuraattorin kautta tai suoraan p. 044 790 2336.

Lisätietoja voit katsoa myös Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen www-sivuilta.

Koulutuspäällikkö

Göös, Veli-Pekka

Koulutuspäällikkö

Sedu Kurikka

Koko henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.