Takaisin

Kahvilapalvelut

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
Työvoimakoulutus
Verkko-opiskelu
10 osp

Kenelle?

Kahvilapalvelut koulutus soveltuu sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelussa, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle. Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka ovat työttömänä tai työttömyys-/lomautusuhan alla. Työnhakusi tulee olla voimassa TE-toimistossa.

Mitä saat

Koulutuksen tavoitteena on täydentää ja syventää osaamista tutustumalla erilaisten kahviloiden liikeideaan, tuotteisiin ja palveluihin. Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on opiskelijan työllistyminen, siksi tärkeässä roolissa on työpaikalla tapahtuva oppiminen. Sedu auttaa sinua tarvittaessa työelämässä oppimispaikan haussa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakeutuminen tapahtuu http://www.te-palvelut.fi – jätä hakemus tiedot –välilehdellä olevasta jätä hakemus tiedot -välilehdellä olevasta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’) 26.3. 2023 mennessä.

Haastattelut pidetään 29.3.2023. Haastateltaville lähetetään kirjallinen kutsu tai tekstiviesti.

Koulutus sisältää teoriaopetusta Teams -sovelluksella, tehtäviä Moodle oppimisympäristössä, itsenäistä opiskelua ja etätehtäviä. Opetusmateriaalit toimitetaan sähköisenä. Teoriaopetuksen jälkeen on työelämässä oppimisen jakso ja ammattitaito osoitetaan näytöllä, joka annetaan työpaikalla.

Toivomme sinulla olevan tietokone ja toimiva Internetyhteys sekä välttävät tietotekniset taidot. Tarvittaessa voit lainata tietokoneen oppilaitoksesta.

Koulutusaika 11.4.2023-24.5.2023.

Koulutus järjestetään Teams- sovelluksella. Ensimmäinen päivä toteutetaan oppilaitoksessa, jolloin perehdytetään koulutuksessa tarvittavaan tietotekniikkaan. Halutessasi voit osallistua lähipäiviin luokkaopetuksessa.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja koulutuksesta antaa vastuuohjaaja Elina Järvistö p. 040 8680 0729, etunimi.sukunimi (at)sedu.fi

Jaa sivu: