Takaisin

Kesätöihin puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle

Puhtauspalvelut

06.06.2023
Seinäjoki, Rastaantaival 2
Hakuaika:

07.03.2023 - 05.06.2023

JOTPA-hankkeen koulutukset

Kenelle?

Oletko tulossa kesätöihin puhtauspalvelualalle, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta alasta?Tahdotko vahvistaa osaamistasi ja hallita puhtauspalvelualan perusteita ennen töiden alkamista?Tämä koulutus on suunnattu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa koulutusta/ työkokemusta puhtausalalta tai tietosi ovat hyvin vähäiset. Koulutuksen alussa kartoitamme osaamistasi ja sen perusteella suunnittelemme sinulle opintosisällön.

Mitä saat

Pääset tutustumaan puhtauspalvelualan perusteisiin, mikä mahdollistaa sinulle kesätöiden teon puhtauspalvelualalla ja antaa arvokasta osaamispääomaa tulevaisuutta ajatellen.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen viimeistään 5.6.2023 mennessä. Hakulomakkeen saavuttua otamme sinuun yhteyttä. (ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun)

Hae tähän koulutukseen

Tulemme opiskelemaan seuraavia asioita käytännönläheisesti oppilaitoksessa ja työpaikalla tai verkko-opintoina:
- ylläpito- ja jaksottaiset siivoukset
- puhdistusaineiden annostelua
- siivoustekstiilien kostuttamista
- siivousvälineiden ergonomista käyttämistä
- työtapahygieniaa
- työturvallisuutta
- pintamateriaalia
- siivouskoneita
- ammattisanastoa
- kestävää kehitystä

Sinulla on koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288686/tiedot

Koulutuksen ajankohta: Viikolla 23 tiistai 6.6.2023 klo 12-15 ja torstai 8.6.2023 klo 12-15Koulutus toteutetaan 2 x 3 tunnin jaksoissa. Kokonaiskesto on 6 tuntia. Opetus tapahtuu oppilaitoksessa ja/tai työpaikalla.Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.Koulutus on MOKKO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/moniosaajia-ja-yksilollisia-koulutuspolkuja-mokko/ .

Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Lisätietoja

Päivi Kemppainen, p. 040 680 7038, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: