Takaisin

Palvele ja myy paremmin

Liiketoiminta

04.04.2023
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

31.01.2023 - 31.12.2023

Tutkinnon osa(t)
Verkko-opiskelu
30 osp

Kenelle?

Sinulle, jolla on kokemusta myyntityöstä ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Teet työtä päivittäistavarakaupassa, erikoisliikkeessä tai muissa myyntitehtävissä. Vahvista osaamistasi mm. myynnissä ja asiakaspalvelussa. Hanki koulutuksesta lisää ammattitaitoa, kehity tai etene työssäsi.

Mitä saat

Tässä koulutuksessa opiskelet vain ammatillisia aineita, kuten myyntityö, asiakaspalvelu ja markkinointi. Suoritat Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen -tutkinnon osan alan työtehtävissä.
Koulutuksen suoritettuasi
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Voit hakeutua koulutukseen joustavasti ympäri vuoden! Aloitusajankohdat ovat helmi-, huhti- ja syyskuussa. Hae seuraavaan aloitukseen 30.3.2023 mennessä.

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä.

Hae tähän koulutukseen

Meillä opiskelet juuri sitä mitä tarvitset oman aikataulusi mukaan. Voit opiskella joustavasti, tarvittaessa työn ohella. Koulutuksen lähipäivät järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa.

Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu lähipäivien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Omaehtoinen koulutus on monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Tällöin koulutus on osallistujalle maksuton. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Huomaathan, että tukipäätöksen saaminen voi kestää jonkin aikaa, joten haethan ajoissa koulutukseen.


Kysy myös muista rahoitusmahdollisuuksista.

Koulutuksen osallistumismaksu on 100 €.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Osallistumismaksua ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.

Tutkinnon osan suoritettuasi, voit halutessasi jatkaa opintoja suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon kokonaisuudessaan. Tällöin osallistumismaksu on yhteensä 250 €. Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:
https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Lisätietoja

Leila Ylikantola, p. 040 868 0842,
Mikael Salin, p. 040 868 0810
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Jaa sivu: