Takaisin

Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Jatkuva haku
Tutkinnon osa(t)
Verkko-opiskelu
25 osp

Kenelle?

Oletko suorittanut ravitsemis- tai keittiöalan koulutuksen, mutta olet ollut jonkin aikaa poissa käytännön työelämästä ja osaamisesi kaipaa päivittämistä?

Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle -koulutukseen voit tulla mukaan vaikka heti ja hankkia varmuutta ja osaamista ammattikeittiö osaamiseesi. Opiskelet verkossa ja työpaikalla n. 3- 5 kk riippuen aiemmasta työkokemuksestasi. Hyville tekijöille löytyy aina töitä, niin myös sinulle.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä vastuuopettajaan ja Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Oppisopimuksen voi solmia jo aiemmin, mutta sen on oltava voimassa viimeistään ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää.

Hae tähän koulutukseen

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valinnainen tutkinnon osa, Suurkeittiön ruokatuotanto. Koulutus sisältää verkko-opetusta ja työelämässä oppimista HOKSin mukaisesti.
Opinnot kestävät n. 3-5 kuukautta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Aiempien opintojesi tai hankkimasi työkokemuksen perusteella opintoaikasi voi olla lyhyempi.

Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä. Tutkinnon osan suoritettuasi voit työskennellä suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä suurkeittiötyöntekijänä.

Verkko-opinnot, työpaikalla oppiminen
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4221360/reformi/tiedot

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Tarvittaessa oppisopimus voidaan solmia tutkinnon osa kerrallaan. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on ammattikeittiö (suurkeittiö) työpaikkana, jossa työskentelet vähintään 25 viikkotyötuntia. Oppisopimusta solmittaessa varmistamme, että voit opiskella työpaikassasi niitä työtehtäviä, joita tutkinnon perusteet edellyttävät ja että saat työpaikalla asianmukaista ohjausta.

Kysy mahdollista oppisopimuspaikkaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriltä. Lisätietoja antaa ravitsemispäällikkö, toimintayksikönjohtaja Kaija Mäkelä, p. 050 474 4539, etunimi.t.sukunimi@epshp.fi

Kysy mahdollista oppisopimuspaikkaa Seinäjoen kaupungilta. Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää, p. 044 340 2549, etunimi.sukunimi@seinajoki.fi


Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Lisätietoja

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Eija Aro p. 040 868 0875, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Vastuuohjaaja Elina Järvistö p. 040 868 0729, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Jaa sivu: