Takaisin

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen, Liiketoiminta, Työyhteisökohtaiset toteutukset

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

04.01.2023 - 01.03.2023

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Kun haluat saada lisää osaamista ja valmiuksia palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen omassa työssäsi tai organisaatiossasi. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon tai siihen liittyvän tutkinnon osan suorittaneella on tuotekehitystyön osaaminen ja valmiudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitysprojekteja sekä kehittää ja uudistaa tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Hän tuntee kehittämiseen liittyvän prosessin eri vaiheet sekä osaa toteuttaa palvelumuotoiluprojektin. Oppisopimuksella koulutus on maksuton.

Mitä saat

Kehität koulutuksen aikana palvelu- ja tuotekehittäjän taitojasi sekä innovaattorin ja palvelumuotoilijan roolissa toimimista. Saat vahvistusta tuotteistamisen taitoihisi. Syvennyt tarkemmin tuotekehitysprosessin läpivientiin ja erilaisten kokeilujen toteuttamiseen. Saat käyttöösi yhteiskehittämisen perusvalmiudet. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden kanssa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen hakeudutaan Hae koulutukseen -linkin kautta.

Hae tähän koulutukseen

Koulutus muodostuu koulutusteemoista ja työpajoista sekä työpaikalla toteutettavista omaan tuotteen, palvelun tai toimintamallien kehittämiseen liittyvistä tuotekehitystehtävistä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma henkilökohtainen kehittymissuunnitelma (HOKS) opintojen etenemiseksi.
Koulutuksen suoritusaika on reilu vuosi. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Sedun asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa tai tutkinnon osassa osaaminen osoitetaan tutkinnon suorittajan omissa organisaatioiden tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämiseen liittyvissä työtehtävissä. Tuotekehitystyössä merkittävää on saada aikaan uusi tai uudistettu tuote, palvelu tai toimintamalli. Ammattitaito arvioidaan työn suunnittelusta ja käytännön työstä.

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Päivi Katajamäki, etunimi.sukunimi@sedu.fi,
puh. 040 868 0192

Jaa sivu: