Takaisin

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen, Turvallisuusala

Kurikka, Huovintie 1
Jatkuva haku
Tutkinto
Verkko-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto soveltuu yritysten sisäisissä turvallisuustehtävissä työskenteleville, turvallisuusalan kouluttajille, vartioimisliikkeiden työnjohtotehtävissä työskenteleville ja esimiehille sekä turvallisuusalan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.
Hoidat työpaikallasi turvallisuuteen liittyviä tehtäviä ja turvallisuusalaan liittyviä työtehtäviä nyt.
Erikoisammattitutkintoon tähtäävällä on hyvä olla turvallisuusalan kokemusta vähintään kolme vuotta.

Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa. Näytöt suoritetaan oppilaitoksessa/verkossa simuloituina työsuorituksina, jotka on järjestetty mahdollisimman työelämälähtöisesti. Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan koulutukseen voi sisältyä lähiopetuspäiviä käytännön harjoitusten takia.

Mitä saat

Koulutuksessa syvennät ja laajennat turvallisuusasioiden asiantuntemusta. Tutkinto osoittaa turvallisuuden kokonaisvaltaisen hallinnan ja lakisääteisen turvallisuustoiminnan osaamisen. Tutkinnon suorittaminen voi olla myös väylä edetä esimiestehtäviin turvallisuusalalla.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakijalla tulee olla turvallisuuteen liittyvää työkokemusta vähintään kolme vuotta, ja nykyisiin työtehtäviisi kuuluu turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, tai toimit turvallisuusalalla. Hakijat kutsutaan soveltuvuushaastatteluun oppilaitokselle tai etänä.

Hae tähän koulutukseen

Pakolliset tutkinnon osat 60 osp:
- Turvallisuuslainsäädäntö 30 osp
- Turvallisuussuunnittelu 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 120 osp:
Turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen, 80 osp
Turvallisuusjohtaminen, 40 osp
Turvallisuustekninen suunnittelu ja projektinhallinta, 80 osp

Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3689871/reformi/rakenne

Tutkintoon liittyy terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä.
Tutustu Sora-lainsäädännön asettamiin, tämän tutkinnon terveydentilavaatimuksiin ennen hakemuksen jättämistä tästä linkistä
https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/hakijan-terveys-ja-toimintakyky#terveydelliset-vaatimukset-turvallisuusalalla

Laaja kiinnostus turvallisuusalaa ja turvallisuusasioita kohtaan helpottaa opintojasi. Verkko-opinnoissa korostuu oma-aloitteisuus, itsenäinen opiskelu ja asioiden itsenäinen selvittäminen. Kokemus turvallisuusalalta tai turvallisuuden parissa toimimisesta ja siitä muodostunut turvallisuuslähtöinen ajattelutapa on eduksi opinnoissa menestymiseksi. Lainsäädäntö ja sieltä tulevat vastuut ja velvoitteet turvallisuuden ylläpitämiseksi organisaatioissa tulevat myös tutuksi.

Lue, miten Joni Vainionpää kuvaa Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon opiskelua tästä https://www.sedu.fi/turvallisuusala-kehittyy-vauhdilla-ammattilainen-oppii-uutta/

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Muille osallistujille koulutuksen osallistumismaksu on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €.
https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/
Lisätietoja opintojen rahoituksesta: https://www.sedu.fi/tule-opiskelemaan/hyva-tietaa-opiskelusta/opintojen-rahoitus/

Lisätietoja

kouluttaja Joni Lehtinen, puh. 040 868 1685
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedun oppisopimuspalvelut, p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.

Mikäli osallistut koulutukseen oppisopimuksella, muista mainita lomakkeen lisätietoihin minkä oppisopimustoimiston kanssa sopimuksesi on tehty!

Jaa sivu: