Takaisin

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Monialaiset koulutukset

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Jatkuva haku
Tutkinnon osa(t)
Verkko-opiskelu
5 osp

Kenelle?

Tämän tutkinnon osan suorittaminen valmentaa sinua kohti arvokasta työpaikkaohjaajan tehtävää. Sinulla ei tarvitse olla vielä työkokemusta tai kokemusta työpaikkaohjaajana toimimisesta. Opinnoissa tutustut ohjaamiseen, palautteen antamiseen ja erilaisiin tapoihin toteuttaa ammatillista koulutusta sekä oppilaitosten ja työpaikkojen yhteistyöhön.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Voit ilmoittautua verkko-opintoihin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksessa tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen.

Kaikki hakemuksella koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ilmoituksen koulutukseen valinnasta ja ohjeet Sedun Moodleen kirjautumiseen. Ilmoita huolellisesti oikea sähköpostiosoite hakemuksessa ja seuraa aktiivisesti postiasi (automaattinen liittymislinkki voi löytyä myös roskapostikansiosta).


Koulutus on maksuton.


Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamisesi!

Hae tähän koulutukseen

- ammatillisen koulutuksen järjestämismuotoihin ja tutkintoihin perehtyminen
- yhteyshenkilönä toimiminen koulutuksen järjestäjän ja työpaikan välillä
- muiden opiskelijoiden ohjaaminen työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa ja muussa osaamisen hankkimisessa
- palautteen antaminen osaamisen kehittymisestä

Tutkinnon osa on kaikkien perustutkintojen yhteinen ammatillinen valinnainen tutkinnon osa, jonka suorittamiseen laadit henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman opettajan kanssa (HOKS). Kuhunkin ammattitaitovaatimukseen on verkossa oppimateriaali ja tehtävät, jotka liitetään osaksi näyttöä. Näytössä osoitat valmiudet työpaikkaohjaajana toimimiseen. Saat suorituksesta osatutkintotodistuksen. Sedun perustutkinto-opiskelijalle suoritus merkitään perustutkinnon tutkintotodistukseen. Koulutus on maksuton.

Kysy mahdollisuudesta suorittaa koulutus oppisopimuksella. Tällöin sinulla on oltava soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa oppisopimus voidaan solmia. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu oppisopimuspalvelut, p. 040 868 0627 tai s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi

Lisätietoja

Mira Rinta-Keturi puh. 040 868 0224 vastuuohjaaja
Minna Ojala puh. 040 868 0827
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Jaa sivu: