Takaisin

Vahvista puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osaamistasi

Puhtauspalvelut

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Hakuaika:

27.03.2023 - 31.05.2023

JOTPA-hankkeen koulutukset
Lähiopiskelu

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle puhtauspalvelualalla työskentelevä, jolla ei ole aikaisempaa koulutusta tai tutkintosi suorittamisesta on jo kulunut vuosia. Koulutus soveltuu myös sinulle, joka tahdot vahvistaa omaa osaamistasi ja päivittää osaamisesi tämän päivän työelämän tarpeisiin sekä parantaa työllistymistä. Voit olla yksin tai kevytyrittäjä sekä työvoiman ulkopuolella oleva.

Mitä saat

Pääset hankkimaan ajantasaisen osaamisen siivousalan työhön, parannat puhtauspalvelualan osaamistasi ja sitä kautta mahdollisuuksiasi tehdä töitä alalla tulevaisuudessa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakulomakkeen saavuttua otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Käytännönläheisessä koulutuksessa opiskellaan puhtausalan perusteita ja opintosi suunnitellaan oman osaamisesi pohjalta. Jos sinulla on alan työpaikka, opinnot suunnitellaan työnkuvasi mukaisesti, jotta oppimista tapahtuu myös työn ohessa.

Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon perusteiden mukaisesti:
- ylläpito- ja jaksottaiset siivoukset; työtapahygienia, siivousaineet ja pintamateriaalit

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa selvitetään aikaisempi osaamisesi sekä mahdolliset tuen tarpeesi.

Sinulla on koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288686/tiedot

Koulutus järjestetään opetuspisteessä: Rastaantaival 2, SeinäjokiKoulutuspäiviin on mahdollisuus osallistua tarpeen mukaan, yhteen, useampaan tai koko kokonaisuuteen.Ylläpito- ja jaksottaiset siivoukset

- 13.4.2023 klo 14–16; työtapahygienia

- 17.4.2023 klo 14–16; siivousaineet

- 1.6.2023 klo 14–16; pintamateriaalit

Ennen koulutuksen alkua kartoitamme osaamistasi ja laadimme sen pohjalta sinulle henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman. Koulutus toteutetaan henkilökohtaistamisessa sovitun suunnitelman mukaisesti oppilaitoksessa ja/tai työpaikallasi.Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.Koulutus on MOKKO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/moniosaajia-ja-yksilollisia-koulutuspolkuja-mokko/ .

Koulutus on maksuton.

Lisätietoja

Raija Hakanen p. 040 8680 854

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: