Kuraattorit

Kuraattorit ovat tukenasi erilaisissa opiskeluun tai elämään liittyvissä haasteissa. Voit tulla keskustelemaan Sedun kuraattorin kanssa esim. opiskelumotivaatioon, mielialaan, jaksamiseen, opiskeluvaikeuksiin, ihmissuhteisiin, käyttäytymiseen, päihteidenkäyttöön, opiskeluajan asumiseen, rahankäyttöön, perhetilanteeseen, elämäntilanteiden muutoksiin sekä erilaisiin kriisitilanteisiin liittyen.

Kuraattori toimii yhteistyössä opiskelijan, opiskelijaryhmien, huoltajien, ryhmäohjaajien, opinto-ohjaajien ja koulun muun henkilökunnan kanssa. Kun vastuuohjaaja tai opettaja huolestuu runsaista poissaoloista tai jostain muusta opiskelijan asiasta, kuraattori ja opettaja tulevat yhdessä opiskelijan tueksi. Näin opiskelu pääsee sille kuuluvaan päärooliin.

Miten kuraattoriin voi ottaa yhteyttä?

Oman kampuksen kuraattorille voit soittaa, laittaa viestin, lähettää sähköpostia tai tulla tapaamaan – ajanvarauksella tai ilman. Kun sinä tai huoltajasi otatte yhteyttä, lähdemme yhdessä miettimään asiaa ja etsimään keinoja tilanteeseen. Myös koulun ulkopuolisten palvelujen tarpeellisuutta voimme pohtia yhdessä.

Kuraattorien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi.

Seinäjoki

Hietamäki, Pauli

kuraattori | Hius- ja kauneudenhoitoala, Kiinteistöpalvelut, Kone- ja tuotantotekniikka, Opiskeluhuolto, Puhtauspalveluala, Rakennusala, Sosiaali- ja terveysala, Talotekniikka, Tieto- ja viestintätekniikka, TUVA – tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Sedu Seinäjoki, Rastaantaival

Laitila, Jukka

kuraattori | Autoala, Elintarvikeala, Opiskeluhuolto, Ravintola- ja catering-ala, Sähkö- ja automaatioala, Tekstiili- ja muotiala, Tieto- ja viestintätekniikka

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie

Peltonen, Anu

kuraattori | Liiketoiminta, Opiskeluhuolto, Sosiaali- ja terveysala

Sedu Seinäjoki, Suupohjantie

Ilmajoki ja Rengonharju

Viianen, Sari

kuraattori | Opiskeluhuolto

Sedu Rengonharju

Kurikka

Mäkilaine, Heidi

kuraattori | Opiskeluhuolto

Sedu Kurikka

Lapua

Kentta, Tiina

kuraattori | Opiskeluhuolto

Sedu Lapua

Ähtäri

Ahomaa, Heli

kuraattori | Opiskeluhuolto

Sedu Ähtäri, Koulutie