Vapaa-aika

Meillä jokaisella on oikeus nauttia vapaa-ajasta, mielekkäistä harrastuksista ja tärkeistä ihmisistä ympärillä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä osa ammattilaiseksi kasvamista. Vaalimalla työn ja vapaa-ajan tasapainoa rakennat omannäköistäsi elämää, jossa on hyvä työskennellä.

Sedun kampuksilta löydät monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan. Sedun asuntolaohjaajat ideoivat ja toteuttavat mielekkäistä vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Sedun kampustapahtumissa kuulet lisää asumis- ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksista opiskelupaikkakunnalla.

Sedu järjestää opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia liikuntaan. Muun muassa Sedun kuntosalit sekä erilaisia liikuntavälineitä on opiskelijoiden käytettävissä useilla kampuksilla. Sedun amiskoutsi tukee lajeihin tutustumisessa.

Sedun asuntolaohjaajat Seinäjoella, Ilmajoella, Lapualla, Kurikassa ja Ähtärissä ideoivat ja toteuttavat monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa yhdessä opiskelijoiden kanssa. Lukuvuoden aikana järjestämme useita teemaviikkoja ja tapahtumia, jotka tukevat hyvinvointiasi opiskeluarjessa.

Kurkkaa myös liikunta-, kulttuuri- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet