Yrittäjyys opiskeluaikana

Yrittäjyys opiskeluaikana on mahdollisuus, jota ei kannata ohittaa! Voit kokeilla yrittäjänä toimimista opiskeluaikana joko

Samalla kehität yrittäjävalmiuksiasi, opit hyödyllisiä käytännön taitoja ja saat arvokasta kokemusta. Pääset syventymään yrittäjyyteen teorian ja harjoittelun kautta.

Voit hankkia osaamista oman yrityksen perustamiseen, kehittää liikeideaasi ja liiketoimintaosaamistasi ammatillisen perustutkinnon valinnaisissa tutkinnon osissa: Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp) ja Yrityksessä toimiminen (15 osp).

Yrittäjyys opiskeluaikana kiinnostaa. Ajoneuvoasentajiksi opiskelevat Bhuparaj Rijal Kshettri (vas.), Anton Halkola, Eero Lahtinen ja Juuso Kaipio perustivat viimeisenä opiskeluvuotenaan Ajoneuvohuolto Jeba NY:n.
Ajoneuvoasentajiksi opiskelevat Bhuparaj Rijal Kshettri (vas.), Anton Halkola, Eero Lahtinen ja Juuso Kaipio perustivat Ajoneuvohuolto Jeba NY:n viimeisen opiskeluvuoden aikana.

Koulutusmahdollisuudet yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville

Jos toimit jo yrittäjänä, voit kehittää yrityksesi liiketoimintaa ja/tai omaan alaasi liittyvää osaamista yrittäjyyteen liittyvissä opinnoissa, tutkinnoissa ja tutkinnon osissa:

Lisätietoja

Teppo Tiittanen, p. 040 830 4224, teppo.tiittanen@sedu.fi
Päivi Katajamäki, p. 040 868 0192, paivi.katajamaki@sedu.fi

Lue lisää