Parturi-kampaamo

Suupohjantie 45, 60320 Seinäjoki

Parturi-kampaamo palvelee Seinäjoen Suupohjantien kampuksella. Parturi-kampaamo sijaitsee Suupohjantien kiinteistön B-osassa, jonne sisäänkäynti pääsääntöisesti A-ovesta, koska B-ovi on lukossa. Jos kuljet B-ovesta, niin muistathan ilmoittaa tulostasi asiakaspalveluun p. 040 680 7170.

Parturi-kampaajaopiskelijoiden työtilat ovat modernit ja toimivat, ja tiloihin on esteetön pääsy. Sinulla on mahdollisuus varata aikoja hiustenhoidoista leikkauksiin, permanentteihin, värjäyksiin ja upeisiin kampauksiin. Myymme myös asiantuntemuksella ammattilaistuotteita kotikäyttöön.

Huomioithan, että opintomme etenevät aina tutkinnonosittain, joten jokaisessa ajanjaksossa on tarjolla vain tiettyjä palveluja.

Hyvä asiakkaamme, tarvitsemme Sinut asiakkaaksi!

NYT tammi-helmikuussa 2023 on meneillään hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut opintokokonaisuus ja asiakkaalla on mahdollisuus myös hiustenleikkaukseen. Valitse silloin vaihtoehdoista tämä: tehohoito sisältäen hiusten muotoiluleikkauksen.

Varaus sähköisesti kalenterin kautta.

HUOM: Osa opiskelijoistamme on työpaikoilla oppimassa, joten myös yrityksistä voi tiedustella opiskelijoiden palveluja. Opiskelijoiden töistä on mahdollisuus saada alennusta liikekohtaisesti.

Yhteistyöterveisin Hiustiimi

Huom! keväällä 2023 hiusten värjäykset vuorossa viikosta 10 alkaen.

Ajanvaraukset netin kautta, puhelimitse 040 680 7170 tai käymällä paikan päällä.
Katso vapaat ajat ja varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta.