Parturi-kampaamo

Suupohjantie 45, 60320 Seinäjoki

Parturi-kampaamo palvelee Seinäjoen Suupohjantien kampuksella. Parturi-kampaamo sijaitsee Suupohjantien kiinteistön B-osassa, jonne sisäänkäynti pääsääntöisesti A-ovesta, koska B-ovi on lukossa. Jos kuljet B-ovesta, niin muistathan ilmoittaa tulostasi asiakaspalveluun p. 040 680 7170.

Parturi-kampaajaopiskelijoiden työtilat ovat modernit ja toimivat, ja tiloihin on esteetön pääsy. Sinulla on mahdollisuus varata aikoja hiustenhoidoista leikkauksiin, permanentteihin, värjäyksiin ja upeisiin kampauksiin. Myymme myös asiantuntemuksella ammattilaistuotteita kotikäyttöön.

Huomioithan, että opintomme etenevät aina tutkinnonosittain, joten jokaisessa ajanjaksossa on tarjolla vain tiettyjä palveluja.

Hyvä asiakkaamme,
Sedun salongin asiakaspalvelussa tarjolla hiusten värjäyksiä perjantaista 24.3. alkaen.
Tervetuloa asiakkaaksi.

Alussa tyvivärjäykset ja yhdellä värillä värjäykset. Opiskelijoiden taitojen karttuessa palveluvalikoima laajenee raitoihin ja monivärjäyksiin. Värjäyksen yhteydessä mahdollisuus myös hiusten leikkaukseen.

Katso vapaat ajat ja varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta tästä Parturi-kampaamon ajanvaraus

Tulossa kampaajapalvelut (naisten hiustenleikkaus) 24.4. alkaen

HUOM: Osa opiskelijoistamme on työpaikoilla oppimassa, joten myös yrityksistä voi tiedustella opiskelijoiden palveluja. Opiskelijoiden töistä on mahdollisuus saada alennusta liikekohtaisesti.

Yhteistyöterveisin Hiustiimi

Silloin voit varata ajan netin kautta, puhelimitse 040 680 7170 tai käymällä paikan päällä.