Takaisin

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikeala, Esimiestyö ja johtaminen

01.02.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

08.09.2023 - 22.01.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu elintarvikealalla tuotanto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville tai elintarvikealan yrittäjille. Haluat kehittyä elintarvikealan esimiehenä, tuotekehityksessä tai tuotannon suunnittelussa.

Mitä saat

Koulutus antaa sinulle valmiudet työskennellä elintarviketeollisuuden työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Opit kehittämään ja ohjaamaan oman vastuualueesi prosessia organisaatiosi toimintaohjeiden, laatuvaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

1.2.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 22.1.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Elintarvikealan erikoisammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:

• Toiminnan ohjaaminen elintarvikeyrityksessä

Lisäksi valitset kaksi valinnaista tutkinnon osaa seuraavista:
• Tehdaspalvelu elintarvikeyrityksessä
• Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä
• Esimiestyö elintarvikeyrityksessä
• Tuotannon suunnittelu

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: https://www.sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esimiesareena/esimiesareenan-teematarjotin/?doing_wp_cron=1673620618.8070940971374511718750 . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2270456/tiedot sekä Sedun toteutussuunnitelma https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/toteutussuunnitelma/1081161/ammatillinen/tiedot , esim. suorituspolut.

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esimiesareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esimiesareenan esimiesvalmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esimiesareenan esimiesvalmennuksessa olleiden tarinoihin ja kokemuksiin:
https://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Vahvista-osaamistasi/Tyonjohtaja-Aleksi-Aho-
https://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Vahvista-osaamistasi/Esimiesareenalta-uusia-nakokulmia-tuotannon-esimiestyohon

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €: https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Päivi Katajamäki, p. 040 868 0192
Minna Sainio, p. 040 868 0631
etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275 hakijapalvelut@sedu.fi

Jaa sivu: