Takaisin

Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut oppisopimuksella

Puhtauspalvelut

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinnon osa(t)
Verkko-opiskelu
30 osp

Kenelle?

Kiinnostaako sinua työskentely hotellissa, mutta sinulla on vähän kokemusta hotellisiivouksesta? Tai oletko työskennellyt pitkään hotellisiivouksessa, mutta sinulla ei ole osaamisestasi todistusta?
Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi hotellisiivouksessa ja haluat opiskella työn ohella.
Opintojen alkaessa laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKSin. Siinä kartoitetaan
- millaista osaamista sinulla jo on,
- mitä vielä tarvitset,
- millä tavoin ja missä aikataulussa saavutat tavoitteesi.
Oppisopimuskoulutus on työnantajalle ja opiskelijalle maksuton. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai toimimista alan yrittäjänä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Viikoittainen tutkinnon tavoitteiden mukainen työaikasi on keskimäärin, vähintään 25 h.

Mitä saat

Opintosi koostuvat verkko-opinnoista ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Verkko-opintoihin sisältyy materiaaleja, joihin sinun tulee perehtyä sekä viisi palautettavaa tehtävää. Jos olet työsuhteessa, voit opiskella oppisopimuksella.

Koulutuksen tavoitteena on, että osaat osoittaa ammattitaitosi koulutuksen päätteeksi näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelutehtävissä ja niihin läheisesti liittyvissä tehtävissä asiakaskohteessa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voit aloittaa joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Voit opiskella ja edetä verkko-opinnoissa itsenäisesti juuri silloin kun sinulle sopii. Tarvitset vain tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden, sekä aktiivisen otteen itsenäiseen opiskeluun.
Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Hae tähän koulutukseen

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi kutsutaan tarvittaessa kielikokeeseen.

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Jos sinulla ei ole oppisopimusta koulutusmaksu on 80 € / tutkinnon osa.

Lisätietoja

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Eija Aro p. 040 868 0875, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Vastuuohjaaja Sirpa Kallionpää, 040 868 0744, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Jaa sivu: