Takaisin

Kuljetusalan ammattitutkinto kuljetusalan työnjohdon osaamisala

Esimiestyö ja johtaminen

01.02.2024
Rengonharju, Lentokentäntie 7
Hakuaika:

08.09.2023 - 22.01.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
150 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kuljetusalan työntekijöille, toimihenkilöille ja alalla yrittäjänä toimiville. Koulutus soveltuu esimerkiksi työnjohtajille, ajojärjestelijöille, kuljetusesimiehille, liikenne-esimiehille, tiiminvetäjille ja vuorovalvojille tai sellaisiksi pyrkiville. Voit myös toimia muissa logistiikka-alan asiantuntija-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä. Koulutuksen edellytyksenä on riittävä ammattitaito ja työkokemus kuljetusalalta.

Mitä saat

Saat koulutuksesta kuljetusalan työnjohdollisissa tehtävissä edellytettävän ammattitaidon. Opit toimimaan itsenäisesti työnjohtajana ja ottamaan työssäsi huomioon kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Sinulle kehittyy kokonaisvaltaisempi näkemys kuljetusalan mahdollisuuksista.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

1.2.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 22.1.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: https://www.sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esimiesareena/esimiesareenan-teematarjotin/?doing_wp_cron=1673620618.8070940971374511718750 . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Koulutuksen aikana syvennät omaa johtamisosaamistasi, tiimitaitojasi sekä kehittämiseen ja muutoksen johtamiseen liittyvää osaamistasi. Opit noudattamaan hyvän esihenkilötyön ja johtamisen periaatteita sekä suunnittelemaan ja organisoimaan vastuualueesi kuljetustoimintoja sekä resursseja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Opit myös huomioiman työssäsi työturvallisuuden ja riskienhallinnan sekä inhimilliset tekijät. Saat tietotaitoa toimia itsenäisesti työnjohtajana huomioiden kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset.

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavista arjen esihenkilötehtävistä, kehittämisestä, etäopiskelusta ja teemapäivistä, joita on keskimäärin 8-16 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan.

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet:
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/6954706

Koulutuksen suoritusaika on noin puolitoista vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esimiesareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esimiesareenan esimiesvalmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esimiesareenalla opiskelleiden tarinoihin ja kokemuksiin:
https://sedu.fi/sattumien-summa-vei-esimieskoulutukseen/
https://sedu.fi/opiskelu-sedun-esimiesareenalla-johti-uran-nousukiitoon/
https://sedu.fi/esimieskoulutuksesta-varmuutta-esiintymiseen-ja-kommunikoitiin/

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta:
https://sedu.fi/tule-opiskelemaan/opiskelu-oppisopimuksella/ .

Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €: https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

opettaja Juha Säippä p. 040 680 7114
opettaja Päivi Katajamäki p. 040 868 0192
Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Hakijapalvelut
p. 040 830 2275, hakijapalvelut(at)sedu.fi

Jaa sivu: