Takaisin

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen

01.02.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

08.09.2023 - 22.01.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
150 osp

Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle tiimin vetäjä tai vastuullinen esihenkilö, joka olet kiinnostunut johtamistaitojesi kehittämisestä. Voit olla urallasi jo pitkällä tai vasta aloittanut roolissasi.

Mitä saat

Kehität koulutuksen aikana tiiminvetäjän taitojasi sekä esihenkilön roolissa toimimista. Saat vahvistusta työhyvinvointiin, ongelmanratkaisuun ja perehdyttämiseen liittyviin taitoihin. Syvennyt tarkemmin henkilöstötyöhön, kehittämissuunnitteluun, asiakassuhteiden hoitamiseen tai toiminnan kannattavuuteen. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen johtajien, esimiesten, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

1.2.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 22.1.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Koulutuksen aikana syvennät omaa johtamisosaamistasi, tiimitaitojasi sekä kehittämiseen ja muutoksen johtamiseen liittyvää osaamistasi.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:
• Lähiesimiehenä toimiminen

Voit valita kaksi osa-aluetta, joihin haluat syventyä opintojen aikana (valinnaiset tutkinnon osat):
• Henkilöstötyö
• Kehittämissuunnittelu
• Asiakassuhteet
• Toiminnan kannattavuus

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4685450/tutkinnonosat

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: https://www.sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esimiesareena/esimiesareenan-teematarjotin/?doing_wp_cron=1673620618.8070940971374511718750 . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavista arjen esihenkilötehtävistä, kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 5-12 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin noin vuoden, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esimiesareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esimiesareenan esimiesvalmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esimiesareenalla lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneiden tarinoihin ja kokemuksiin:
https://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Vahvista-osaamistasi/Francesca-Lo-Giudice-%e2%80%93-palo-oppia-uutta
https://www.youtube.com/watch?v=V7a0Hk7DQhU

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Päivi Katajamäki, p. 040 868 0192
Minna Sainio, p. 040 868 0631
etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275 hakijapalvelut@sedu.fi

Jaa sivu: