Takaisin

Liiketoiminnan ammattitutkinto (sihteeri tai assistentti)

Liiketoiminta

03.09.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

19.01.2024 - 18.08.2024

Tutkinto
Verkko-opiskelu
150 osp

Kenelle?

Sinulle, jolla on kokemusta toimistotyöstä tai haluat vaihtaa alaa. Teet työtä sihteerinä, assistenttina tai muissa toimistotehtävissä. Vahvista osaamistasi mm. tietotekniikassa, asiakaspalvelussa, viestinnässä ja markkinoinnissa. Hanki koulutuksesta ammattitaito, kehity tai etene työssäsi. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Mitä saat

Liiketoiminnan ammattitutkinnossa opiskelet ammatillisia aineita, kuten tietotekniikka, viestintä, markkinointi, asiakaspalvelu. Suoritat tutkinnon toimistoalan työtehtävissä.
Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan) suoritettuasi
- sinulla on laajasti toimistoalan osaamista
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- sinulla on hyvät ajantasaiset tietotekniset taidot (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, pilvipalvelut)
- osaat suunnitella ja toteuttaa viestintää
Työtehtäväsi voi olla sihteeri, assistentti ja toimit toimistoalan tehtävissä.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden! Aloitusajankohdat ovat helmi-, huhti- ja syyskuussa. Hae seuraavaan aloitukseen 18.8.2024 mennessä. Huomaathan, että tukipäätöksen saaminen voi kestää jonkin aikaa, joten haethan ajoissa koulutukseen.
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä.

Hae tähän koulutukseen

Opiskelet meillä omassa aikataulussasi juuri sitä mitä tarvitset. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia. Voit opiskella päätoimisesti tai joustavasti työn ohella. Koulutuksen lähipäivät järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Lähipäivät tallennetaan, joten niihin pystyy palaamaan myöhemmin. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa.

Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu lähipäivien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea tai työttömyysetuutta. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Tällöin koulutus on osallistujalle maksuton. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Osallistumismaksu on 300 €.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Osallistumismaksua ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.

Lisätietoja

Mikael Salin, p. 040 868 0810.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Jaa sivu: