Takaisin

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Taloushallinnon osaamisala

Esimiestyö ja johtaminen, Liiketoiminta

01.02.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

08.09.2023 - 22.01.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville. Voit olla urallasi jo pitkällä tai vasta aloittanut roolissasi. Olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi vaativissa taloushallinnon tehtävissä.

Mitä saat

Kehität koulutuksen aikana talouden ja rahoitustoiminnan analysointi-, suunnittelu- ja seurantataitojasi. Vahvistat budjetti- ja talousarvioseurantaan sekä sisäiseen laskentaan liittyviä taitojasi ja opit laatimaan konsernitilinpäätöksen. Koulutuksen käytyäsi sinulla on kokonaisvaltainen näkemys talouden hallinnasta.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

1.2.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 22.1.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Syvennät koulutuksen aikana omaa taloushallinnon asiantuntijuuttasi.

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: https://www.sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esimiesareena/esimiesareenan-teematarjotin/?doing_wp_cron=1673620618.8070940971374511718750 . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:
• Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Lisäksi tutkintoon kuuluu osaamisalan mukaiset valinnaiset tutkinnon osat, katso tarkemmin valtakunnallisista tutkinnon perusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4540526/rakenne

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavista arjen taloushallinnollisista ja/ tai -johtamisen tehtävistä, kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esimiesareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esimiesareenan esimiesvalmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esimiesareenan esimiesvalmennuksessa olleiden tarinoihin ja kokemuksiin:
https://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Vahvista-osaamistasi/Kauppiasuralle-Laura-Saukko
https://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Vahvista-osaamistasi/Nummela-oppisopimus
http://www.esimiesareena.fi/fi/referenssit/opiskelu-sedun-esimiesareenalla-johti-uran-nousukiitoon

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €: https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Päivi Katajamäki p. 040 8680 192,
paivi.katajamaki(at)sedu.fi
Minna Sainio p. 0408680631
minna.sainio(at)sedu.fi

Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen: p. 040 868 0627 tai oppisopimus@sedu.fi.

Sedu hakutoimisto p. 020 124 5258, 040 830 2275 hakutoimisto(at)sedu.fi.

Jaa sivu: