Takaisin

Logistiikan perustutkinto, sisälogistiikan osaamisala, palvelulogistiikkatyöntekijä

Varasto- ja sisälogistiikka

18.09.2024
Vaasa, Runsorintie 1
Hakuaika:

22.02.2024 - 04.09.2024

Tutkinto
Lähiopiskelu
180 osp

Kenelle?

Logistiikan perustutkinto on sinulle, joka olet suorittanut peruskoulun, lukion oppimäärän tai jonkin ammatillisen tutkinnon. Olet yli 18-vuotias, kiinnostunut ja motivoitunut opiskelemaan sisälogistiikan osaamisalaa ja työllistymään palvelulogistiikan työntekijänä.Palvelulogistiikkatyöntekijänä voit vastata itsenäisesti yrityksen varaston toiminnasta tai olla osa isomman yrityksen varastontoiminnoista vastaavaa tiimiä. Palvelulogistiikkatyöntekijän työtehtäviä löytyy käytännössä kaikista paikoista, joissa tavaraa vastaanotetaan tai lähetetään.

Mitä saat

Opit tekemään varastoalan tehtäviä, koneellisesti, käsin ja automaation avulla. Opit vastaanottamaan, varastoimaan ja lähettämään tavaraa sekä käyttämään varastossa käytettäviä koneita kuten trukkia. Toisinaan tehtäviisi voi kuulua myös tavaran toimittamista. Lisäksi hallitset asiakirjojen tekemisen, inventoinnin ja saldonhallinnan, erilaiset varastokirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä telematiikan hyödyntämisen työssä.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Haku päättyy 4.9.2024. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta erikseen. Koulutukseen valitut saavat tiedon sähköpostilla tai viestillä.

Hae tähän koulutukseen

Sisälogistiikan osaamisalan pakolliset tutkinnon osat ovat:
-logistiikka-alan työympäristössä toimiminen
-tavaran käsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajan työskentely
-tavaran vastaanotto ja säilyttäminen
-tavaran keräily ja pakkaaminen

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet ja valinnaisten tutkinnon osien tarkemmat sisällöt:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinenperustutkinto/7675673/tutkinnonosat

Koulutuksen oppiaika määräytyy henkilökohtaistamisen mukaan, arvioitu valmistumisajankohta ennen henkilökohtaistamista on 19.12.2025Koulutus toteutetaan suomen kielellä, jos äidinkielesi ei ole suomi, kielivaatimuksena vähintään B1.1-kielitutkinnon suorittaminen, ennen opintojen alkua. Tähän koulutukseen hakevien suomen kielen taito arvioidaan. Kutsumme kielikokeeseen hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi. Kielikokeet järjestetään Sedu Seinäjoen toimipaikassa.Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on alalle soveltuva työpaikka, jossa työskentelet keskimäärin, vähintään 25 viikkotyötuntia tutkinnon perusteiden mukaisissa työtehtävissä. Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun oppisopimuspalveluihin: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0631. Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton.

Koulutus on maksuton. Opiskelija maksaa itse lupakorteista syntyvät kustannukset noin 15 €/kortti.
Opiskelijan tulee myös maksaa työvaatteiden omavastuu 60-120 €.

Lisätietoja

Opettaja Lari Väli-Torala p. 040 680 6447

Opettaja Jenny Loppi p. 040 680 7282

S-posti: etunimi.sukunimi(at)sedu.fiSedu Rengonharjun asiakaspalvelusihteerit puh 020 145 800.Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:

Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe klo 9-16 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi

Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Jaa sivu: