Takaisin

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen, Ravintola- ja catering-ala

01.02.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

08.09.2023 - 22.01.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuville esimiehille, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä yrittäjille. Olet innostunut itsesi ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös ravintolan vuoropäälliköille, vuorovastaaville, ravintolapäälliköille, keittiöpäälliköille, keittiömestareille ja ravitsemispäälliköille.

Mitä saat

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön koulutuksen aikana kehität henkilöstöjohtamisen, talouden ja kokonaisuuksien hallinnan käytännön osaamistasi. Koulutuksen myötä ajattelutapasi laajentuu, opit huomioimaan esimiestyöhön vaikuttavia tekijöitä yksityiskohtaisemmin ja osaamisesi eri osa-alueilla monipuolistuu.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

1.2.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 22.1.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Keskeinen opiskelusisältö:

• Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
• Esimiehenä toimiminen
• Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen

Lisäksi voit syventyä valintasi mukaisesti:
• oman organisaation toiminnan tai toimintojen kehittämiseen toteuttamalla kehittämisprojektin (esimerkkejä opiskelijoiden toteutuneista kehittämisprojekteista: kahvilalinjaston suunnittelu sisältäen laitteet ja tuotteet, henkilöstöhallintaohjelman luominen, ruokalistan kehittäminen)
• perehdyttämiseen ja ohjaamiseen
• monimuotoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön johtamiseen

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/erikoisammattitutkinto/4454275/rakenne

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-10 päivää koulutuksen aikana pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja mahdollisesta etäopiskelusta.

Koulutuksen keskimääräinen suoritusaika on reilu vuosi, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esimiesareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esimiesareenan esimiesvalmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Tutkinnon suoritettuasi voit hakea ammattitutkintostipendiä 414 €: https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/
Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, puh. 040 830 0422
Päivi Katajamäki p. 040 868 0192,
Minna Sainio p. 040 868 0631
etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275 hakijapalvelut@sedu.fi

Jaa sivu: