Takaisin

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen, Ravintola- ja catering-ala

18.09.2024
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

16.02.2024 - 09.09.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuville esihenkilöille, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä yrittäjille. Olet innostunut itsesi ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös ravintolan vuoropäälliköille, vuorovastaaville, ravintolapäälliköille, keittiöpäälliköille, keittiömestareille ja ravitsemispäälliköille.

Mitä saat

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön koulutuksen aikana kehität henkilöstöjohtamisen, talouden ja kokonaisuuksien hallinnan käytännön osaamistasi. Koulutuksen myötä ajattelutapasi laajentuu, opit huomioimaan esihenkilötyöhön vaikuttavia tekijöitä yksityiskohtaisemmin ja osaamisesi eri osa-alueilla monipuolistuu.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

18.9.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 9.9.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Keskeinen opiskelusisältö:

• Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
• Esihenkilönä toimiminen
• Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen

Lisäksi voit syventyä valintasi mukaisesti:
• oman organisaation toiminnan tai toimintojen kehittämiseen toteuttamalla kehittämisprojektin (esimerkkejä opiskelijoiden toteutuneista kehittämisprojekteista: kahvilalinjaston suunnittelu sisältäen laitteet ja tuotteet, henkilöstöhallintaohjelman luominen, ruokalistan kehittäminen)
• perehdyttämiseen ja ohjaamiseen
• monimuotoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön johtamiseen

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/erikoisammattitutkinto/4454275/rakenne

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-10 päivää koulutuksen aikana pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja mahdollisesta etäopiskelusta.

Tutustu opiskeltaviin sisältöihin tarkemmin Esihenkilöareenan teematarjottimella: https://sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esihenkiloareena/esihenkiloareenan-teematarjotin/ . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Koulutuksen keskimääräinen suoritusaika on reilu vuosi, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Esihenkilöareenan valmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esihenkilöareenan koulutuksissa olleiden tarinoihin ja kokemuksiin:
https://sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esihenkiloareena/esihenkiloareenan-referenssit/

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta:
https://sedu.fi/tule-opiskelemaan/opiskelu-oppisopimuksella/ .
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, puh. 040 830 0422
Päivi Katajamäki p. 040 868 0192,
Minna Sainio p. 040 868 0631
etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275 hakijapalvelut@sedu.fi

Jaa sivu: