Takaisin

Puhdastilojen puhtauspalvelut, tutkinnon osa

Puhtauspalvelut

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinnon osa(t)
Oppisopimuskoulutus
30 osp

Kenelle?

Puhdastila on kontrolloitu ja suljettu tila, jossa ylläpidetään haluttuja olosuhteita tuotteen tai työolojen puhtauden takaamiseksi.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi ja haluat opiskella työn ohella. Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään, mitä osaamista opiskelijalla jo on, mitä hän vielä tarvitsee ja mikä on hänen tavoitteensa koulutusta koskien.

Mitä saat

Koulutuksen tavoitteena on, että osaat osoittaa ammattitaitosi näytössä omalla oppisopimustyöpaikallasi käytännön työtehtävissä toimimalla pudastilojen puhtauspalvelutehtävissä asiakaskohteissa, joissa on määritelty puhtausluokitus.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voit aloittaa joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Verkko-opinnot mahdollistavat itsenäisen opiskelun, jolloin voit edetä opinnoissasi joustavasti. Tarvitset vain tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden, sekä tavoitteellisen otteen itsenäiseen opiskeluun.

Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun yritys- ja työelämäpalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Työnantaja täytäthän tietosi tänne: https://forms.office.com/r/g6ENs71pKX

Hae tähän koulutukseen

Opiskelu tapahtuu osittain verkossa. Opinnot sisältävät materiaaleja, joihin sinun tulee perehtyä sekä kolme palautettavaa tehtävää. Opiskelet itsenäisesti verkossa ja omalla oppisopimustyöpaikalla.

Koulutus suoritetaan oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus on työnantajalle ja opiskelijalle maksuton. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta ja sen voi aloittaa joustavasti milloin vaan.

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella.

Lisätietoja

Vastuuohjaajat:
Raija Hakanen 040 868 0854, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi (Kurikka)
Sirpa Kallionpää 040 868 0744, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi (Seinäjoki)

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Eija Aro 040 868 0875, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi

Jaa sivu: