Takaisin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Esimiestyö ja johtaminen, Puhtauspalvelut

18.09.2024
Seinäjoki, Rastaantaival 2
Hakuaika:

16.02.2024 - 09.09.2024

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
180 osp

Kenelle?

Esihenkilöareenan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan esihenkilöille ja yrittäjille kuten palveluesihenkilöille, palvelupäälliköille, kiinteistöpäälliköille ja muille alan esihenkilötehtävissä toimiville. Olet innostunut itsesi ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Mitä saat

Saat koulutuksen aikana käytännön osaamista kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa ja puhtausalalla esihenkilönä toimimiseen. Opit hallitsemaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen, toiminnan suunnitteluun, henkilöstötarpeen ennakointiin ja rekrytointiin liittyviä asioita. Perehdyt asiakaskohteen palvelun laatuun ja toiminnan kannattavuuteen liittyviin asioihin. Saamasi tiedot, taidot ja kokemus auttavat sinua kehittymään henkilökohtaisella tasolla. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen johtajien, esihenkilöiden, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

18.9.2024 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 9.9.2024. Hakulomakkeen saavuttua, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Hae tähän koulutukseen

Syvennyt oman johtamisosaamisen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja kehittämiseen. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoon kuuluu kaksi pakollista tutkinnon osaa:
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Voit lisäksi valita yhden kehittämisen osa-alueen, johon haluat syventyä opintojen aikana (valinnaiset tutkinnon osat):
• Ekotehokkuuden johtaminen
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen
• Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi
• Monipalvelujen johtaminen
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti

Tutustu opiskeltaviin sisältöihin tarkemmin Esihenkilöareenan teematarjottimella: https://sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esihenkiloareena/esihenkiloareenan-teematarjotin/. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Katso valtakunnalliset tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/2257061/naytto/tiedot

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Sedun opettajien lisäksi sinua kouluttaa joukko oman alansa arvostettuja työelämän asiantuntijoita.

Esihenkilöareenan valmennukset järjestetään Sedun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) yhteistyönä. Teemme myös yhteistyötä Vaasan yliopiston MBA-ohjelman kanssa.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Tutustu Esihenkilöareenalla opiskelleiden tarinoihin ja kokemuksiin: https://sedu.fi/ratkaisuja-yrityksille/esihenkiloareena/esihenkiloareenan-referenssit/

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton. Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta:
https://sedu.fi/tule-opiskelemaan/opiskelu-oppisopimuksella/ .
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Lisätietoja opintojen rahoituksesta: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Lisätietoja

Riitta Vuorijärvi p. 040 868 0794
etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275 hakijapalvelut@sedu.fi

Jaa sivu: