Takaisin

Työpaikkaohjaajana toimiminen 30 osp

Monialaiset koulutukset

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Jatkuva haku
Tutkinnon osa(t)
Verkko-opiskelu
30 osp

Kenelle?

Tämä tutkinnon osa soveltuu sinulle, joka toimit työelämässä perehdyttäen, ohjaten ja arvioiden opiskelijoita. Verkko-opinnoissa varmistat osaamisesi työpaikalla oppimisen suunnittelusta, toteutuksesta, opiskelijan ohjaamisesta ja arvioinnista samalla kehittäen työpaikkasi ohjausprosessia. Saat osatutkintotodistuksen työelämässä hankitusta osaamisesta työpaikkaohjaajana ja halutessasi voit liittää tämän tutkinnon osan oman alasi tutkintoon (kysy lisää oman tutkintosi opettajalta).

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Voit ilmoittautua verkko-opintoihin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksessa tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen.Kaikki hakemuksella koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ilmoituksen koulutukseen valinnasta ja ohjeet Sedun Moodleen kirjautumiseen. Ilmoita huolellisesti oikea sähköpostiosoite hakemuksessa ja seuraa aktiivisesti postiasi (automaattinen liittymislinkki voi löytyä myös roskapostikansiosta).

Koulutus on maksuton.

Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamisesi!

Hae tähän koulutukseen

-työpaikalla järjestettävän koulutuksen ja osaamisen osoittamisen suunnittelu
-työyhteisön jäsenenä toimiminen
-opiskelijan ohjaaminen ja palautteen antaminen hänen kehittymisestään
-opiskelijan osaamisen arviointi näytössä
-oman toiminnan arviointi työpaikkaohjaajana

Työpaikkaohjaajana toimiminen on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa, joka ei ole sidottu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaan. Se sopii jo kokemusta hankkineille työpaikkaohjaajille, joiden työpaikoilla osaamista hankitaan koulutussopimuksella ja oppisopimuksella. Osoitat työpaikkaohjauksen ja arvioinnin osaamisen näytöillä koulutuksen aikana. Koulutus on maksuton.Kysy mahdollisuudesta suorittaa koulutus oppisopimuksella. Tällöin sinulla on oltava soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa oppisopimus voidaan solmia. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu oppisopimuspalvelut, p. 040 868 0627 tai s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi

Lisätietoja

Noora Seppä-Ritola puh. 040 680 7563

Minna Ojala puh. 040 868 0827

tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Jaa sivu: