Takaisin

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus (16 h)

14.12.2024

Turvallisuusala

Kurikka, Huovintie 1
Tutkinnon osa(t)
Koulutuksen ajankohta

14.12.2024 - 15.12.2024

Haun ajankohta

17.12.2023 - 07.12.2024

Kokopäiväopiskelu

Mitä saat

Koulukseen voidaan ottaa järjestyksenvalvoja, joka on ennen osallistumistaan järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen suorittanut fyysisen voimankäytön perusteet sekä kaasusumuttimen käyttäjäkoulutuksen.

Hakeutuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 7.12.2024 mennessä.
Kun olet ilmoittautunut koulutukseen saat sähköpostiisi maksulinkin, jonka kautta voit maksaa koulutuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Koulutuksen hinta on 150 € (sis. alv 24 %).
Koulutuksen pystyy maksamaan ainoastaan verkkopankissa ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää. Maksulinkki lähetetään sähköpostiisi vain kerran, mutta jos hukkaat tai poistat sen vahingossa voit soittaa numeroon 040 680 4121 tai tanja-riikka.kivisto@sedu.fi
Jos työnantaja ilmoittaa henkilökuntaa koulutukseen ilmoittaudutaan kohdasta "hae koulutukseen yrityksille". Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla laskutustiedoilla.

Peruutusehdot
Jos peruutat osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos koulutus perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, peritään koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, näin maksulinkki ja muut koulutukseen liittyvät viestit tulevat perille asianmukaisesti.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus jakautuu kahteen osaan (A ja B). A -osa sisältää teoriakoulutusta.
. B-osaan sisältyy voimankäytön, käsirautojen ja enintään 70 senttimetriä pitkän patukan tai teleskooppipatukan(vaatii oman Koulutuksen) ja kaasusumuttimen koulutusta. Harjoitukset on tarkoitettu järjestettäväksi peruskoulutusten tavoin. Lisäkoulutuksessa pyritään saavuttamaan kullekin koulutukseen osallistujalle tarkoituksenmukainen harjoitusten sisältö ja vaativuustaso.

Koulutus pidetään klo 9.00 - 17.00.
Sedu Kurikka, Huovintie 1.

150 €

Lisätietoja

Tanja-Riikka Kivistö p. 040 680 4121 tanja-riikka.kivisto@sedu.fi

Jaa sivu: