Takaisin

Kehityskeskustelut johtamisen välineenä

Esimiestyö ja johtaminen

Jatkuva haku
Yrityskoulutus

Kenelle

Koulutus voidaan toteuttaa joko erikseen yrityksen johdolle ja esimiehille tai yhteisesti koko yrityksen henkilökunnalle.

Mitä saat

Kehität ja yhtenäistät kehityskeskustelukäytäntöjä ja voit tuoda kehityskeskustelut kaikkien työntekijöiden ulottuville. Koulutukseen osallistuville tarjotaan uusia näkökulmia kehityskeskusteluun ja annetaan vinkkejä siihen valmistautumiseen. Valmistautuminen on helpompaa, kun kaikilla on yhtenäinen näkemys siitä, miksi ja kuinka kehityskeskusteluja käydään sekä siitä, miten sovitut asiat saadaan toteutumaan.

Kehityskeskustelut ovat osaamisen johtamisessa esimiehen tärkeä työväline ja koko organisaation yhteinen asia. Ne tukevat työntekijöiden osaamisen kehittymistä sekä heidän ammatillista kasvuaan. Lisäksi niillä voidaan kannustaa henkilöstöä parhaaseen mahdolliseen työsuoritukseen, sitoutumiseen ja kehittymiseen.

Hakeutuminen

Koulutukset toteutetaan sopimuksen mukaan.
Koulutuksen hinta on 1100 €+ (alv 24%) / ryhmä yht.1364 €
Hinta sisältää opiskelumateriaalit sekä kouluttajan matkakustannukset Seinäjoella. Matkakustannukset Seinäjoen ulkopuolelle lisätään hintaan.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

- Miksi kehityskeskusteluja käydään?
- Mitä esimies hyötyy?
- Mitä alainen hyötyy?
- Hyvä molemminpuolinen valmistautuminen on avain onnistumiseen
- Rakentavaa palautetta alaiselta esimiehelle ja esimieheltä alaiselle
- Oma kehittymissuunnitelma
Koulutuksen sisältöä voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Koulutus sisältää luento-osuuden, videon, keskustelua sekä pari- tai ryhmätyöskentelyä.

Koulutuksen kesto on kuusi tuntia (esim. klo 9-15) ja se voidaan toteuttaa myös kahdessa osassa, eri päivinä / iltoina. Huom. vähintään kuuden tunnin koulutuksesta / hlö / vuosi voi saada koulutusvähennyksen edellyttäen, että koulutus sisältyy yrityksen kirjalliseen koulutussuunnitelmaan.

1100 €

Lisätietoja

Yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto, p. 040 868 0800, satu.ahopelto(at)sedu.fi
Sedu Seinäjoki, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki

Jaa sivu: