Takaisin

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus (8h)

Sähkö- ja automaatioala

Seinäjoki
Jatkuva haku
Yrityskoulutus
Lähiopiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille.

Mitä saat

Toimiaksesi sähköalan töissä vaaditaan sähkötyökorttikoulutuksen SFS 6002 läpikäynti. Koulutukseen sisältyy koe, josta osallistujille annetaan todistus. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää keväällä 2015 uusien standardien mukaisen koulutuksen sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Standardi edellyttää, että työnantajan on huolehdittava työtä koskevan opastamisen lisäksi yleisestä sähkötyöturvallisuuteen liittyvästä koulutuksesta.

Hakeutuminen

Koulutuksen hinta määräytyy osallistujien ja paikkakunnan mukaan.

Sähkön vaarat ja tapaturmat sekä ensiapu, viranomaismääräykset, pätevyysvaatimukset, sähkölaitteistoluokat, huollot ja vaihtotyöt, työt jännitteettömässä laitteistossa, työt jännitteellisen osan lähellä, jännite- ja käyttötyöt, teoriakoe ja sen palautus ja loppukeskustelu.

Pitääksesi tietotaitosi ajan tasalla työn vaatimusten mukaan, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus uusitaan siten, että koulutusten väli on enintään viisi (5) vuotta.
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen teoriakokeen.
Koulutuksen ajankohta sopimuksen mukaan.
Hinta määräytyy koulutuspaikan ja osallistujamäärän perusteella.

Lisätietoja

Opettaja Jaakko Paloniemi, p. 040 868 0633, s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki

Jaa sivu: