Takaisin

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus (8h)

08.05.2024

Sähkö- ja automaatioala

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Kortit ja pätevyydet
Koulutuksen ajankohta

08.05.2024

Haun ajankohta

03.08.2023 - 02.05.2024

Lähiopiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille.

Mitä saat

Toimiaksesi sähköalan töissä vaaditaan sähkötyökorttikoulutuksen SFS 6002 läpikäynti. Koulutukseen sisältyy koe, josta osallistujille annetaan todistus. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää kevään 2015 standardin mukaisen koulutuksen, sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Koulutuksessa huomioidaan vuonna 2017 voimaan astuneen uusitun sähköturvallisuuslain 1135 muutokset. Standardi edellyttää, että työnantajan on huolehdittava työtä koskevan opastamisen lisäksi yleisestä sähkötyöturvallisuuteen liittyvästä koulutuksesta.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen 1.5.2024 mennessä.

Kun olet ilmoittautunut koulutukseen saat sähköpostiisi maksulinkin, jonka kautta voit maksaa koulutuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Koulutuksen hinta on 195 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää sähkötyöturvallisuuskortin.
Koulutuksen pystyy maksamaan ainoastaan verkkopankissa ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää. Maksulinkki lähetetään sähköpostiisi vain kerran, mutta jos hukkaat tai poistat sen vahingossa voit soittaa numeroon 040 680 4121 tai tanja-riikka.kivisto@sedu.fi
Jos työnantaja ilmoittaa henkilökuntaa koulutukseen ilmoittaudutaan kohdasta "hae koulutukseen yrityksille". Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla laskutustiedoilla.

Peruutusehdot
Jos peruutat osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos koulutus perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, peritään koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, näin maksulinkki ja muut koulutukseen liittyvät viestit tulevat perille asianmukaisesti.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Sähkön vaarallisuus, lait, asetukset ja standardin SFS 6002 asema, turvallinen toiminta, henkilöluokitukset sähköalalla, käyttöön liittyvät toimenpiteet, työskentely- ja käyttötoimenpiteet, teoriakoe ja sen palautus sekä loppukeskustelu.

Pitääksesi tietotaitosi ajan tasalla työn vaatimusten mukaan, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus uusitaan siten, että koulutusten väli on enintään viisi (5) vuotta.
Koulutukset järjestetään päiväkoulutuksena klo 8.15-15.00 yleisinä tilaisuuksina Sedu Seinäjoen sähköosastolla, sekä sopimuksen mukaan.
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen teoriakokeen.
Koulutus pidetään osoitteessa Suupohjantie 45, 60320 Seinäjoki, luokka E123
Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

195 €

Lisätietoja

Opettaja Jaakko Paloniemi, p. 040 868 0633, s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki

Jaa sivu: