Takaisin

Tehokkuutta varastonhallintaan

Logistiikka

Jatkuva haku
Yrityskoulutus

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka osallistuvat tilaus-toimitusketjun hallintaan esim. varastotyöntekijöille ja varaston esimiehille.

Mitä saat

Koulutuksessa pohditaan yhdessä, miten yksinkertaisia toimintatapoja muuttamalla, yritys pääsee parempaan tulokseen ilman kalliita investointeja.

Suunnitelmallinen varastonhallinta lisää työn tuottavuutta, tuo yrityksellenne säästöjä ja parantaa työturvallisuutta. Reaaliaikainen tieto tavaran liikkumisesta on välttämätöntä tehokkaan operatiivisen toiminnan kannalta.

Ihannetilanteessa varastossanne on tavaraa vain sen verran, että kassavirta saadaan optimaalisesti liikkumaan ja nopeasti kiertävät tuotteet on sijoitettu helposti keräiltäviksi.

Tilaus-toimitusketjun jokaisen jäsenen on ymmärrettävä kokonaisprosessi ja oman työnsä merkitys siinä.

Hakeutuminen

Koulutukset toteutetaan sopimuksen mukaan.Koulutuksen kesto on kuusi tuntia (esim. klo 9-15) ja se voidaan toteuttaa myös kahdessa osassa, eri päivinä/iltoina.

Huom. vähintään kuuden tunnin koulutuksesta / hlö / vuosi voi saada koulutusvähennyksen edellyttäen, että koulutus sisältyy yrityksen kirjalliseen koulutussuunnitelmaan.Koulutuksen hinta on 1050 € (+ alv 24%) / opiskelijaryhmä yht. 1302 €.

Hinta sisältää kouluttajan matkakustannukset Seinäjoella.

Matkakustannukset Seinäjoen ulkopuolelle lisätään hintaan.

Koulutus sisältää luento-osuuden, käytännönharjoituksia ja ryhmäkeskusteluja, joilla avataan varastonhallinnan sekä tilaus-toimitusketjun kokonaisprosessia yrityksessänne.
- Varaston täydennysmenetelmien merkitys varastonhallinnassa
- ABC-analyysin merkitys tehokkaassa varastonhallinnassa
- Tilaus-toimitusketju prosessina yrityksessänne. Vastuut ja työnjako.
- Järjestelmällisyys ja ergonomiset ratkaisut parantavat työturvallisuutta
- Hävikin minimointi

Koulutuksen sisältöä voidaan muokata organisaatiosi tarpeiden mukaan.

1050 €

Lisätietoja

kouluttaja Krista Lahtinen, p. 040 868 0085, krista.lahtinen(at)sedu.fi

Jaa sivu: