Striimatut oppitunnit työsalista – Module It! -hankkeen levitystilaisuus
21.03.2023 klo 13:00 - 16:00
Sedu Seinäjoki, Suupohjantie
Tule kuulemaan kokemuksia kaikille aloille soveltuvan virtuaalisen moduulin toteutuksesta!
Mahdollisuus osallistua myös Teamsin välityksellä klo 13.30–15.40. Live-tapahtuma järjestetään Sedu Suupohjantien kampuksella, osoitteessa Suupohjantie 45, Seinäjoki, tila I165.
Tervetuloa!
Ohjelma
- 13.00 Ilmoittautuminen ja iltapäiväkahvi
*Tarjolla Suomen striimauspäivän alkupala ja iltapäiväkahvi - 13.30 Tervetulosanat
Hellevi Lassila, apulaisrehtori, Sedu - 13.40 Module it! -hanke ja sen toteutus
Jari-Markus Peltokoski, opettaja ravintola- ja cateringala, Sedu - 13.55 Hankkeessa tuotettujen oppaiden esittely
Timo Paakkanen, kansainvälisten asioiden suunnittelija, Sedu - 14.20 Opiskelijoiden ja opettajien kokemukset moduulista – Mitä opittiin ja miten osaamista voidaan hyödyntää jatkossa?
Sedun ravintola- ja cateringalan opiskelijat ja opettajat – haastattelijana Juha Riippi, kansainvälisten asioiden suunnittelija - 14.50 Tekniikka striimauksessa – Tulevaisuuden hyödyntämismahdollisuudet
kehittämispäällikkö Minna Haasio ja eKampus-tukipalvelutiimi, Sedu - 15.10 Moduulin hyödynnettävyys muilla aloilla – Hankkeen koulutukseen osallistuneiden opettajien ajatuksia
Sedun opettajat Margit Pirjamo, hius- ja kauneudenhoitoala ja Juha-Matti Nieminen, autoala – haastattelijana Juha Riippi, kansainvälisten asioiden suunnittelija - 15.30 Päätössanat
Hellevi Lassila, apulaisrehtori, Sedu - 15.40–16.30 Paikallaolijoilla on mahdollisuus tutustua hankkeessa käytettyihin striimauslaitteisiin
*Alkupalaa suomalaisittain!
Sienisalaattia L,G
Marinoitua Punasipulia M,G
Rosollia M,G ja kastiketta L,G
Sokerisuolattua lohta M, G
Vihersmoothie M, G
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan 15.3.2023 mennessä – muista ilmoittaa samalla mahdollinen erityisruokavaliosi.
Moduuli on loistava tapa parantaa opiskelijoiden ja opettajien digi- ja kielitaitoja, luoda kansainvälisiä verkostoja ja saada laajempi näkökulma edustamaasi alaan.”
Pasi Laitamäki, opettaja, ravintola- ja cateringala, Sedu


