Striimatut oppitunnit työsalista – Module It! -hankkeen levitystilaisuus

21.03.2023 klo 13:00 - 16:00

Sedu Seinäjoki, Suupohjantie

Tule kuulemaan kokemuksia kaikille aloille soveltuvan virtuaalisen moduulin toteutuksesta!
Mahdollisuus osallistua myös Teamsin välityksellä klo 13.30–15.40. Live-tapahtuma järjestetään Sedu Suupohjantien kampuksella, osoitteessa Suupohjantie 45, Seinäjoki, tila I165.

Tervetuloa!

Ohjelma

  • 13.00 Ilmoittautuminen ja iltapäiväkahvi
    *Tarjolla Suomen striimauspäivän alkupala ja iltapäiväkahvi
  • 13.30 Tervetulosanat
    Hellevi Lassila, apulaisrehtori, Sedu
  • 13.40 Module it! -hanke ja sen toteutus
    Jari-Markus Peltokoski, opettaja ravintola- ja cateringala, Sedu
  • 13.55 Hankkeessa tuotettujen oppaiden esittely
    Timo Paakkanen, kansainvälisten asioiden suunnittelija, Sedu
  • 14.20 Opiskelijoiden ja opettajien kokemukset moduulista – Mitä opittiin ja miten osaamista voidaan hyödyntää jatkossa?
    Sedun ravintola- ja cateringalan opiskelijat ja opettajat – haastattelijana Juha Riippi, kansainvälisten asioiden suunnittelija
  • 14.50 Tekniikka striimauksessa – Tulevaisuuden hyödyntämismahdollisuudet
    kehittämispäällikkö Minna Haasio ja eKampus-tukipalvelutiimi, Sedu
  • 15.10 Moduulin hyödynnettävyys muilla aloilla – Hankkeen koulutukseen osallistuneiden opettajien ajatuksia
    Sedun opettajat Margit Pirjamo, hius- ja kauneudenhoitoala ja Juha-Matti Nieminen, autoala – haastattelijana Juha Riippi, kansainvälisten asioiden suunnittelija
  • 15.30 Päätössanat
    Hellevi Lassila, apulaisrehtori, Sedu
  • 15.40–16.30 Paikallaolijoilla on mahdollisuus tutustua hankkeessa käytettyihin striimauslaitteisiin

*Alkupalaa suomalaisittain!
Sienisalaattia L,G
Marinoitua Punasipulia M,G
Rosollia M,G ja kastiketta L,G
Sokerisuolattua lohta M, G
Vihersmoothie M, G

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 15.3.2023 mennessä – muista ilmoittaa samalla mahdollinen erityisruokavaliosi.

Moduuli on loistava tapa parantaa opiskelijoiden ja opettajien digi- ja kielitaitoja, luoda kansainvälisiä verkostoja ja saada laajempi näkökulma edustamaasi alaan.”

Pasi Laitamäki, opettaja, ravintola- ja cateringala, Sedu