Etusivu / Opiskelu Sedussa / Työtarjouksia opiskelijoille / Haemme iloista ja kokenutta asiakaspalvelijaa

Haemme iloista ja kokenutta asiakaspalvelijaa

Hakuaika:

31.05.2023 asti

Paikka:

Ähtäri

Yhteystiedot:

Vanha pappila Hetki
Juha Kaartinen, 0456301399, juha@vanhapappilahetki.fi

Kenelle tarkoitettu

Kahvilan asiakaspalvelun omaava henkilö

Tarkemmat tiedot

Etsimme kesäksi iloista ja kokenutta asiakaspalvelijaa kahvilaamme, jossa tarjoamme itse tehtyjä herkullisia leivonnaisia ja tuoretta kotiruokaa. Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään kauniissa ympäristössä, joka tarjoaa aitoja makuelämyksiä asiakkaillemme.
Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelun lisäksi myös majoituksen vastaanoton, joten etsimme henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hallita monia erilaisia tehtäviä.
Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja että olet innostunut oppimaan uusia asioita. Olet ystävällinen ja positiivinen, ja nautit työskentelystä tiimissä. Olet myös tarkkaavainen ja luotettava henkilö, joka ottaa työnsä vakavasti.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa ympäristössä ja olla osa iloista ja ammattitaitoista tiimiä.
Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian! Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään, ja miksi haluaisit työskennellä kahvilassamme.
Kiitos, ja odotamme innolla mahdollisuutta tavata sinut.
Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää info@vanhapappilahetki.fi

Ilmoituksen jättäjä

Kaisa Kaihola, 0400330190, kaisa@vanhapappilahetki.fi