Rediteq palkitsi aktiivisia Sedun opiskelijoita sekä lehtori Jouko Peltokankaan

Rediteq ja Sedun pintakäsittely ovat tehneet yhteistyötä kolmisen vuotta. Rediteq toimii osaamisen kehittämisen alalla ja yritys on tehnyt pitkään mm. oppilaitoksille työssäoppimisjärjestelmiä oppisopimustoimintaa varten.

Rediteq ja Sedun pintakäsittely ovat tehneet yhteistyötä kolmisen vuotta. Rediteq toimii osaamisen kehittämisen alalla ja yritys on tehnyt pitkään mm. oppilaitoksille työssäoppimisjärjestelmiä oppisopimustoimintaa varten.

-Olemme palkinneet joka toinen vuosi meidän ”superkäyttäjiä”, jotka ovat olleet aktiivisia sovelluksen käyttäjiä ja tuoneet myönteisellä tavalla sen käyttöä esille omassa organisaatiossa, kertoo Petri Huttunen Rediteqistä, maanantain tilaisuudessa.

-Tällä kertaa palkitsemme sovelluksen loppukäyttäjiä eli opiskelijoita, jotka ovat käyttäneet päiväkirjatoimintoa. Haluamme palkita myös hyvästä, tiiviistä ja loistavasta yhteistyöstä Sedun lehtorin Jouko Peltokankaan. Jouko on antanut meille hyviä kehitysehdotuksia ja ollut tiiviisti mukana tässä työssä. Kiitos siitä.

-Opiskelijoiden aktiivisuuden ansiosta, olemme saaneet hyviä kokemuksia ja näkemyksiä mitä päivittäinen työssäoppiminen sisältää sekä tuotekehitysapua mihin suuntaan kehitämme sovellusta, kertoo Huttunen. Olette käyttäneet sovellusta aktiivisesti tilanteen mukaisesti ja tuottaneet materiaalia paljon.

-Raadilla oli erittäin haastava tehtävä valita yhtä parasta, kertoo Huttunen, jonka lisäksi raatiin kuului myös Raakel Salmi. Saimme luvan katsoa päiväkirjamerkintöjä ja sen perusteella arvioimme, miten olette onnistuneet. Rahapalkinnon jakoivat tänä vuonna neljä opiskelijaa Katri Kekarainen, Laura Lampi, Essi Osala ja Meeri Koivuniemi. Onnittelumme ja kiitokset hyvästä yhteistyöstä.

-Essi Osala saa eritysmaininnan aktiivisuudesta päiväkirjamerkinnöistä ja kuvien hyvästä havainnollistamisesta oppimisessa. Oppiminen tapahtui luontevasti kännykällä.

-Laura Lampi saa erityismaininnan visuaalisuudesta, hän oli panostanut kuvamateriaaliin, joka oli mielestämme ammattilaisen tasoa.

-Katri Kekarainen saa erityismaininnan aktiivisuudesta, selkeistä kuvauksista, oppimista oli hyvin sanallistettu ja työtehtäviä oli kuvailtu huolellisesti.

-Meeri Koivuniemi saa erityismaininnan kuvien ja videoiden käytöstä, joita oli tehty paljon. Tilanteissa oli hyvin kuvattu opiskelua ja edistymistä.

Laura Lampi, Essi Osala ja Meeri Koivuniemi. Kuvasta puuttuu Katri Kekarainen.

-Kaikki opiskelijat olivat omaksuneet alustan käytön näppärästi. Oli huomattavissa ihailtavaa osaamista ja aktiivisuutta työelämässä oppimisen suunnittelussa ja dokumentoinnissa. Tekemisestänne välittyi työniloa, oivallusta, loistavaa oppimisen iloa ja onnistumisen elämykset, kiittää Huttunen.

Palkittu Jouko Peltokangas pitää Rediteqin työssäoppimisjärjestelmää erittäin hyvänä. -Tuplatyöt ovat jääneet ohjelman myötä pois, mainitsee Peltokangas. Sovelluksen kautta pystyy seuraamaan ja ohjaamaan työelämän oppimista tarkasti. Samalla opiskelijat tutustuivat tutkintoon paremmin ja käyttivät sitä myös kesän aikana.

Jaa: