Back

Monimuotoisen ja monikulttuurisen työyhteisön johtaminen ravitsemisalalla

Restaurant and Catering Services

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Continuous admission
JOTPA-hankkeen koulutukset
Online learning

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi, tai ravitsemisalalla esihenkilön roolissa toimiville.

What will you get

Pääset syventämään ravitsemisalan osaamistasi monimuotoisen ja monikulttuurisen työyhteisön johtamistaitojen osalta.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

HUOM! Hakuaikaa jatkettu. Hae koulutukseen viimeistään 29.9.2024.
Koulutus on sinulle ja työnantajallesi maksuton.

Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu seuraavista ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:

- Monimuotoisuus ja -kulttuurisuus työpaikan voimavarana
- Monimuotoisen ja -kulttuurisen työyhteisön johtaminen

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena Teamsissa.

Koulutuksen ajankohta: 1.10.2024 klo 12.00-15.00
Paikka: Teams

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/

More info

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Share: