Back

Ravitsemisala tutuksi

Restaurant and Catering Services

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Continuous admission
JOTPA-hankkeen koulutukset
Online learning

Kenelle

Koulutus on suunnattu ravitsemisalalla aloitteleville tai alalle suuntaaville.

What will you get

Perehdyt ravitsemisalan monipuolisiin työtehtäviin sekä työpaikkoihin, orientaatio luentojen aikana.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Hae koulutukseen 7.3.2023 mennessä. Osallistumislinkki ja mahdollinen lisäinfo lähetetään sähköpostitse ennen koulutusta.

Koulutuksen sisältö:
- Työ ravintola- ja catering-alalla
- Asiakaspalvelu ja tarjoilu
- Keittiötyöskentely

Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7854763/tiedot

Koulutuksen ajankohdat ovat:
08.3.2023 klo 12-13, Teams, Työ ravintola- ja catering-alalla
15.3.2023 klo 13-15, Teams, Asiakaspalvelu ja tarjoilu
21.3.2023 klo 13-15, Teams, Keittiötyöskentely

Kouluttajana toimii Minna Luomanen.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on Sedun ja SeAMKin OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin:
https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/.

More info

Minna Luomanen p. 040 868 0735, minna.luomanen@sedu.fi

Share: