Monimuotoisen ja monikulttuurisen työyhteisön johtaminen ravitsemisalalla
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi, tai ravitsemisalalla esihenkilön roolissa toimiville.
Mitä saat
Pääset syventämään ravitsemisalan osaamistasi monimuotoisen ja monikulttuurisen työyhteisön johtamistaitojen osalta.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
HUOM! Hakuaikaa jatkettu. Hae koulutukseen viimeistään 29.9.2024.
Koulutus on sinulle ja työnantajallesi maksuton.
Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu seuraavista ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:
- Monimuotoisuus ja -kulttuurisuus työpaikan voimavarana
- Monimuotoisen ja -kulttuurisen työyhteisön johtaminen
Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena Teamsissa.
Koulutuksen ajankohta: 1.10.2024 klo 12.00-15.00
Paikka: Teams
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/