Syvennä osaamista ravitsemisalalla (Kauhajoen alue)
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.
Mitä saat
Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen, kuten monipuolisten kasvisruokien ja vastuullisuuden osalta, sekä kertaamaan erityisruokavalio-osaamistasi ja niiden ravitsemuksellista haastetta. Tarjoamme lisäksi osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Koulutuspaikka: Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiö, Prännärintie 4, 61800 Kauhajoki
Hae koulutukseen viimeistään 15.4.2024.
Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:
▪ Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento, 23.4.2024 klo 13–15
▪ Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus 7.5.2024 klo 13–16,
Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiö, Prännärintie 4, 61800 Kauhajoki
▪ Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus, Teams-luento 14.5.2024 klo 13–15
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .