Tuhansien osaajien tarina

TULE SEDUUN OPISKELEMAAN!

Tyhjennä valinnat

Valituilla suodattimilla ei löytynyt tuloksia.

Sedun kampukset

Uutiset

27.01.2023

Onnea tutkinnon suorittanelle

Tammikuun perjantaina Sedun kampuksilla nähtiin poikkeuksellisen paljon onnellisia ihmisiä. Tänään luovutettiin tutkintotodistukset! Saamme onnitella todella näyttävää joukkoa uusia osaajia ja osaamistaan kehittäneitä ammattilaisia.

Tutkintotodistuksen saaneita on vieläkin enemmän. Tässä ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen.

20.01.2023

Hallinto-oikeudesta Sedulle ikävä päätös

Tänään 20.1.2023 hallinto-oikeus antoi ratkaisunsa Kirkkokadun kampuksen rakennushankkeen pysäyttäneestä valituksesta.
Hallinto-oikeuden ratkaisu:
1. Hallinto-oikeus hylkää kaavoitusjohtajan esittämän väitteen, joka liittyy muutoksenhakijan valitusoikeuteen.
2. Hallinto-oikeus kumoaa kaavoitusjohtajan päätöksen ja hylkää Seinäjoen koulutuskuntayhtymän poikkeamishakemuksen.

13.01.2023

Opiskelijat auttavat ikäihmisiä digipalveluissa

Seinäjoen Sedun tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat valmistautuvat omaDigituki-viikkoon, jossa he näyttävät osaamisensa Teknisessä tukipalvelussa toimiminen -tutkinnon osassa. Töysän Säästöpankkisäätiö on kutsunut Oma Säästöpankin senioriasiakkaita omaDigituki-aamupäivään Nurmossa, Alajärvellä, Alavudella ja Ähtärissä tammikuun viimeisellä viikolla.

- IT-tukihenkilön työ on asiakaspalvelua; pitää kuunnella, opastaa ja auttaa asiakasta sekä reagoida jokaisessa tilanteessa syntyviin yllättäviinkin tilanteisiin. Mikään ei opeta paremmin kuin aidot työtilanteet, painottaa alan opettaja Ari Autio.

11.01.2023

Turvallisuusalan ammatilliset tutkinnot takaavat osaamisen

- Turvallisuusalalla on tarjolla myös laajaa ammatillista koulutusta, jonka avulla voidaan varmistaa henkilöstön ammattitaito ja soveltuvuus, painottaa Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu.

Ammatillisena koulutuksena turvallisuusalalla voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Vuosittain lähes 1 400 opiskelijaa suorittaa turvallisuusalan tutkintoja, joista noin 60 prosenttia on perustutkintoja. Näiden lisäksi noin 1 000 opiskelijaa suorittaa turvallisuusalan kursseja tai tutkinnon osia. Turvallisuusalan tutkintokoulutusta tarjoaa 28 ammatillisen koulutuksen järjestäjää.

22.12.2022

Vietnamista tulevat hoitajat Keiturin Soteen valittu

Keiturin Soteen Vietnamista tulevien hoitajien rekrytointi etenee suunnitelman mukaisesti.

Joulukuussa Vietnamin Ho Chi Minhissä järjestettiin hoitajien soveltuvuustestit ja haastattelut. Niiden perusteella Keiturin Sote valitsi 22 hoitajaa, joiden on määrä saapua heinäkuussa 2023 Suomeen ja aloittaa työnsä Keiturin Soten palveluksessa elokuun alussa.

Uutiset

Tapahtumat

27.01.2023 klo 09:00

Sedu mukana Sarkamessuilla

Tervetuloa Sedun osastolle 4C. Paikalla maatalouden, metsäalan, maarakennuksen ja logistiikan ammattilaisia kertomassa mm. lisä- ja täydennyskoulutuksista.😊 Anna samalla oma voimannäyte ja osallistu IKH.n 100€ lahjakortin arvontaa💪🏻

07.02.2023 klo 13:00

Rekrytointitapahtuma: Ejendals, Juustoportti, Koja

Oletko hakemassa uutta työtä tai kesätyöpaikkaa? Tule tutustumaan Jalasjärven isojen työnantajien Ejendalsin, Juustoportin ja Kojan työpaikkatarjontaan. Voit varata tapahtumassa paikan kunkin yrityksen tuotantokierrokselle. Tuotantokierrokset järjestetään kohteissa puolen tunnin välein klo 13.30 alkaen (maks. 10 hlö/ kierros/ yritys). Tule tutustumaan, jos etsit uutta työtä, kesätyötä, harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa tai olet harkinnut alan vaihtoa. Tervetuloa! Yhteistyökumppanit

16.02.2023 klo 13:00

DigiVointi-työpaja: Kuinka luoda virtuaalista esitysmateriaalia?

Tule DigiVointi-hankkeen maksuttomaan työpajaan tutustumaan Powerpoint-esitysten luomiseen ja virtuaalisten valkotaulujen hyödyntämiseen esityksissä. Työpaja toteutetaan etätoteutuksena Teamsissa. Ilmoittautuneet saavat liittymislinkin sähköpostiin ennen työpajan alkua. Ilmoittaudu mukaan!

25.04.2023 klo 10:00

Kotieläinopettajien tapaaminen/ nautojen hedelmällisyyskoulutus

Kouluttajana valtakunnan ykkönen, kotieläinten lisääntymistieteen professori Juhani Taponen, dos., ELT. Koulutus ei koostu pelkästään teoriasta, vaan aikaa tullaan käyttämään runsaasti myös siemennyksen eri vaiheiden tekemiseen. Koulutus on ilmainen. Ruokailut, majoitus ja matkat ovat omakustanteisia. Ilmoittaudu mukaan! Ohjelma Tiistai 25.4. klo 10-16.30 Keskiviikko 26.4. klo 8.00-14 Juhani Taponen on Eläinlääketieteellisen korkeakoulun professori Helsingin Yliopistossa, erikoisalanaan eläinten […]

Tapahtumat

Sedu sosiaalisessa mediassa