Kokin työssä yhteisöllisyys ja tekemisen meininki antavat työhön potkua

-Jussi Reinikka valmentamassa Sedun kokkiopiskelijoita

-Kun tapasin ensimmäistä kertaa opiskelijat, kokeneena kehäkettuna aistin heti, että tästä tulee hyvä tapahtuma, hymyilee Jussi Reinikka, Atria Food Servicen kehityspäällikkö.

Reinikka työkavereineen ohjasi, yhdessä opettajien kanssa, parisen viikkoa sitten yhteishaun kautta opiskelemaan tulleita ykkösluokkalaisia ruokien valmistelussa. Valmisteltavaa riitti, sillä Atrian asiakastilaisuus keräsi n. 300 vierasta Sedu Suupohjantielle.

-Kun tapasin ensimmäistä kertaa opiskelijat, kokeneena kehäkettuna aistin heti, että tästä tulee hyvä tapahtuma, hymyilee Jussi Reinikka, Atria Food Servicen kehityspäällikkö.

Reinikka työkavereineen ohjasi, yhdessä opettajien kanssa, parisen viikkoa sitten yhteishaun kautta opiskelemaan tulleita ykkösluokkalaisia ruokien valmistelussa. Valmisteltavaa riitti, sillä Atrian asiakastilaisuus keräsi n. 300 vierasta Sedu Suupohjantielle.

-Minulla oli alusta asti täysi luotto opiskelijoihin, vaikka ymmärrän, että kun he tekevät asioita ensimmäistä kertaa, asiat pitää näyttää konkreettisesti esim. miten pilkotaan tai kuoritaan hedelmä tai vihannes, kertoo Reinikka. Saamme opiskelijoista apukäsiä ja he saavat tuntumaa oikeaan työelämään. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Sedun ravintola- ja cateringalan opettajien ja opiskelijoiden kanssa.

-Valmistuessani Sedusta kokiksi, aloitin työurani Sedussa ammattiohjaajan nimikkeellä. Armeijan jälkeen maailman tilanne oli sellainen, että alan töitä ei ollut tarjolla. Päätin kuitenkin uskoa itseeni ja löysin työpaikan Atrialta. Olen ollut siellä jo pitkään keittäjänä ja nyt teen kehityspäällikön sijaisuutta Atria Food Servicellä.

-Kokin työ tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita, mainitsee Reinikka. Yhteisöllisyys ja tekemisen meininki ovat keskeisiä elementtejä, ja olemme kaikki samassa veneessä. Ylitämme itsemme joka päivä. Työyhteisömme on tiivis ja teemme töitä paineen alla ja kiireessä ja siitä saa tietynlaisen nautinnon. Palkitsevaa on myös se, kun saamme asiakkaalta hyvää palautetta.

Kokin työ tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita

Reinikka

Jaa: