Takaisin

Inspiroivat ruoka-annokset ja viimeistelty esillelaitto

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Verkko-opiskelu

Kenelle

Sinulle, joka haluat syventää osaamistasi ravintolaruokien valmistuksessa ja esillelaitossa.

Mitä saat

Koulutuksessa perehdytään eri ruokalajien monipuolisiin esille laitto mahdollisuuksiin, huomioiden yritysten liikeidea. Lähiopetuspäivien jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa verkko-opintoina sekä työelämässä oppinen suorittamaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon, ruoanvalmistus ravintolakeittiössä 60 osp – tutkinnon osaan, esim. oppisopimuksella.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT



Koulutus on maksuton.

• Alku- ja pää- ja jälkiruoka-annosten suunnittelu ja budjetointi
• Eri komponenttien muodot, rakenne ja värit
• Ruoanvalmistuksen ajoitus ja jaksotus
• Annosten houkutteleva esillepano ja viimeistely

Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.

Koulutuksen ajankohta on 12.04.2023 klo 12–16, teams



Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.



Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, p. 0408300422, jari-markus.peltokoski@sedu.fi

Jaa sivu: