Erityisruokavalio-osaaminen
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on suunnattu majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimiville sekä mahdollisille alan vaihtajille.
Mitä saat
Koulutus tarjoaa syventävää tietoa erityisruokavalio-osaamisesta.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.
Koulutuksen sisältö:
Ruoka-aineallergiat
Gluteeniton ruokavalio
Ruoansuolatuskanavan sairaudet ja ruokavaliohoito, FODMAP – ruokavalio
Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/ammatillinen/4454273
Koulutuksen ajankohta on 6.4.2023 klo 13–15, Teams -tapaaminen.
Kouluttajana toimii Minna Luomanen.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on Sedun ja SeAMKin OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin:
https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/.