Takaisin

Uudet ruoanvalmistustekniikat

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Törnäväntie 24
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Lähiopiskelu

Kenelle

Alalle hakeutuvat ja jo työskentelevät.

Mitä saat

Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi koneiden ja laitteiden monipuolisempaan käyttöön. Käytännön läheisessä opetuksessa paneudutaan raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön maustamisen välineinä. Lähiopetuspäivien jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa verkko-opintoina sekä työelämässä oppien suorittamaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon, ruoanvalmistus suurtaloudessa 60 osp – tutkinnon osaan, esim. oppisopimuksella.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

• Keittiön koneet ja laitteet tehokäyttöön
• Monipuolinen raaka-aineiden käyttö
• Maustaminen
• Uudet ruoanvalmistusmenetelmät

Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.

Koulutuksen ajankohdat ovat: 22.3 sekä 5.4.2023 klo 12.00 – 16.00 ( 2x4h)

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, p. 0408300422, jari-markus.peltokoski@sedu.fi

Jaa sivu: