Takaisin

Hanki osaamista ravitsemisalalle, Kauhavan, Härmänmaan ja Järviseudun alue

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Monimuoto-opiskelu

Kenelle

Sinulle, jolla ei ole aikaisempaa ruokapalvelualan koulutusta, mutta työskentelet tai haluat työskennellä alalla (esim. alanvaihtaja).

Mitä saat

Pääset hankkimaan osaamista käytännönläheisen opetuksen ja työtehtävien kautta ruokapalvelualan monipuolisissa työtehtävissä.

Koulutuksen alussa kartoitamme osaamistasi ja sen perusteella suunnittelemme sinulle opintosisällön. Lyhytkoulutuksen jälkeen sinulla on halutessasi mahdollista jatkaa, ravintola- ja catering-alan tutkinnon osien suorittamiseen, esimerkiksi oppisopimuksella. Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinenperustutkinto/8516664/tutkinnonosat

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

HUOM! Hakuaikaa koulutukseen on jatkettu. Hae koulutukseen viimeistään 7.10.2024.
Koulutus on sinulle ja työnantajallesi maksuton.

Koulutuksen kesto on neljä viikkoa ja pääpaino on sinun osaamisesi kehittämisessäsi omalla tai tulevalla työpaikallasi, huomioiden opintojen alussa tehty henkilökohtainen suunnitelmasi. Teoriaosuudet järjestetään Teams yhteyden kautta, kaksi tuntia kerrallaan iltapäivisin, 1–2 kertaa viikossa. Sekä lähijaksoja Härmät, Kauhava, Kortesjärvi – alueella, osallistujaryhmän mukaan.

Koulutuksessa keskitytään ravitsemisalan perustaitoihin ja mm. seuraaviin aiheisiin:

Työskentely ravintola- ja catering-alalla, osaamiskartoitukset 9.10.2023 klo 14–17 Lähijakso, paikka tarkentuu
Työturvallisuus 21.10.2024 klo 15–17, Teams
Asiakaspalveluprosessi ja perustaitoja tarjoiluun 23.10.2024 klo 14–17 Lähijakso paikka tarkentuu
Katsaus ravitsemukseen ja tavallisimpiin erityisruokavalioihin 29.10.2024 klo 15–17 Teams
Erilaiset ruoanvalmistusmenetelmät, koneet ja laitteet 30.10.2024 klo 14–17 Keittiötyöskentely, paikka tarkentuu
Elintarviketieto, 4.11.2024 klo 15–17, Teams
Erilaiset jälkiruuat lounaalla sekä elintarvikehygienia ja omavalvonta 06.11.2024 klo 14–17, lähijakso paikka tarkentuu

Mentorointi ja palautekeskustelu mahdollisesti 12.11.2024 klo 15–17 (teams tai lähitapaaminen)

LISÄKSI TYÖELÄMÄSSÄ OHJAUSKÄYNTEJÄ JA OPASTUSTA

Koulutuksen ajankohta: 9.10.2024 – 6.11.2024

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: