Tarjoilun taitajaksi
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää osaamistasi ravitsemisalan asiakaspalvelussa.
Mitä saat
Pääset syventämään tarjoiluosaamistasi ravitsemisalalla.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
HUOM! Hakuaikaa jatkettu. Hae koulutukseen viimeistään 17.11.2024.
Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu mm. seuraavista tarjoiluosaamisen teemoista:
Palvelumuotoilu ja asiakaspalveluprosessi 4.11.2024 klo 9–12, Teams. Tarvittaessa uusitaan 2.12.2024 klo 9.00-12.00
Trendikkäät juomasekoitukset (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 11.11.2024 klo 9–12, Sedu, Suupohjantie 45
Ruoan ja juoman yhdistäminen ja tarjoiluetiketti (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 18.11.2024 klo 8.00-11.00, Sedu, Suupohjantie 45
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .