Takaisin

Tarjoilun taitajaksi

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Monimuoto-opiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää osaamistasi ravitsemisalan asiakaspalvelussa.

Mitä saat

Pääset syventämään tarjoiluosaamistasi ravitsemisalalla.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

HUOM! Hakuaikaa jatkettu. Hae koulutukseen viimeistään 17.11.2024.

Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu mm. seuraavista tarjoiluosaamisen teemoista:

 Palvelumuotoilu ja asiakaspalveluprosessi 4.11.2024 klo 9–12, Teams. Tarvittaessa uusitaan 2.12.2024 klo 9.00-12.00
 Trendikkäät juomasekoitukset (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 11.11.2024 klo 9–12, Sedu, Suupohjantie 45
 Ruoan ja juoman yhdistäminen ja tarjoiluetiketti (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 18.11.2024 klo 8.00-11.00, Sedu, Suupohjantie 45
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: