Sedun kokki- ja tarjoilijaopiskelijat mukana Atrian asiakastilaisuuden järjestelyissä
-opiskelijoille erinomainen oppimiskokemus
Atria ja Sedun ravintola- ja cateringala ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, kertoo Atrian Food Servicen aluepäällikkö Anna-Mari Honkaniemi. Vuosittainen käytäntömme on, että oppilaitokset voivat toteuttaa asiakastilaisuuksiamme yhdessä meidän kanssamme.
Atria ja Sedun ravintola- ja cateringala ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, kertoo Atrian Food Servicen aluepäällikkö Anna-Mari Honkaniemi. Vuosittainen käytäntömme on, että oppilaitokset voivat toteuttaa asiakastilaisuuksiamme yhdessä meidän kanssamme.
Kolmisen sataa asiakasta, mm. ammattikeittiöistä, kouluista, sairaaloista, grilleistä ja lounasravintoloista, saapui Atrian Seinäjoen tilaisuuteen, sanoo Honkaniemi. Sedu Suupohjantien tilat tarjoavat mahdollisuuden tapahtuman toteuttamiseen. Myös Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä järjestämme vastaavia asiakastilaisuuksia, joissa hyödynnämme oppilaitoksia. Tilaisuuden toteuttamiseksi tarvitsemme keittiöön kokkeja ja saliin tarjoilijoita.
Tavoitteena hyviä oppimiskokemuksia
Teija Ojala
Tilaisuus antaa hyvän näkemyksen alan työstä
Ravintola- ja cateringalan opettaja Teija Ojala korostaa, että tämä on erinomainen oppimiskokemus meidän opiskelijoille. He saavat mahdollisuuden oppia paljon uutta ruoanvalmistuksesta, raaka-aineista ja tilaisuuden järjestämisestä. Tämä antaa hyvän näkemyksen siitä, mitä ala pitää sisällään.
-Opiskelijat osoittavat suurta innostusta ja motivaatiota sekä keskittymistä työhönsä, jatkaa Ojala. He tavoittelevat hyviä oppimiskokemuksia. Keittiössä opiskelijoita ohjaavat Atrian henkilökunnan ja minun lisäksi ravintola- ja cateringalan opettaja Elina Järvistö. Salissa yhdessä toisen vuoden tarjoilijaopiskelijoiden kanssa työskentelee ravintola- ja cateringalan opettaja Päivi Kupari.
Meille on erittäin tärkeää, että saamme yhdessä oppilaitosten kanssa järjestää näitä tapahtumia ja tuoda esille uusia raaka-aineita, mausteseoksia ja tuotteita, mainitsee Honkaniemi. Tänä vuonna opiskelijat ovat ensimmäisen vuoden opiskelijoita, joten meillä on nyt enemmän ohjaajia keittiössä kuin aikaisemmin. Kaikki on sujunut hyvin ja opiskelijat ovat olleet innokkaita osallistumaan. Eilen esivalmistelimme ruokia niin paljon kuin mahdollista ja aamulla klo 8 jatkoimme ja valmistimme ruoat loppuun. Tilaisuus onnistui hyvin.