Takaisin

Erityisruokavalio-osaaminen

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Verkko-opiskelu

Kenelle

Koulutus on suunnattu majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimiville sekä mahdollisille alan vaihtajille.

Mitä saat

Koulutus tarjoaa syventävää tietoa erityisruokavalio-osaamisesta.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT



Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Koulutuksen sisältö:
Ruoka-aineallergiat
Gluteeniton ruokavalio
Ruoansuolatuskanavan sairaudet ja ruokavaliohoito, FODMAP – ruokavalio

Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/ammatillinen/4454273

Koulutuksen ajankohta on 6.4.2023 klo 13–15, Teams -tapaaminen.

Kouluttajana toimii Minna Luomanen.



Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.



Koulutus on Sedun ja SeAMKin OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin:

https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/.

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, minna.luomanen@sedu.fi

Jaa sivu: