Hanki osaamista ravitsemisalalle
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet ravitsemisalalla, mutta sinulla ei ole alan koulutusta. Koulutus soveltuu niin ikään sinulle, joka olet vaihtamassa alalle, mutta sinulla ei vielä ole alan koulutusta.
Mitä saat
Pääset vahvistamaan ravitsemisalan perustaitojasi erityisesti asiakaspalvelun, tarjoilun ja keittiötyöskentelyn osalta.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Hae koulutukseen viimeistään 21.9.2023.
Koulutuksessa keskitytään ravitsemisalan perustaitoihin ja mm. seuraaviin aiheisiin:
Työskentely ravintola- ja catering-alalla, perehdytys, ergonomia, hygienia ja omavalvonta 25.9.2023 klo 15-17 Teams
Katsaus ravitsemukseen ja tavallisimpiin erityisruokavalioihin 27.9.2023 klo 15-17 Teams
Asiakaspalveluprosessi ja perustaitoja tarjoiluun 3.10. ja 4.10.2023 klo 15-17 Teams
Erilaiset ruoanvalmistusmenetelmät, koneet ja laitteet 9.10. ja 11.10.2023 klo 15-17 Teams
Elintarvikehygienia ja omavalvonta 25.10.2023 klo15-17 Teams
Opiskelet monimuotokoulutuksessa, sisältäen mm. verkko-opetusta yllä olevien aikataulujen mukaisesti sekä ohjattua työelämässä oppimista. Lisäksi tarjotaan osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Tarvittaessa koulutuksen aloitus voidaan järjestää (pien-)ryhmittäin maakunnassa tai osallistujan/ osallistujien työpaikalla.
Koulutuksen ajankohta: 25.9.2023 – 24.10.2023, Sedu Suupohjantie 45, Seinäjoki
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .