Monipuoliset kasvisruokavaliot
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Sinulle, joka haluat syventää osaamistasi monipuolisten kasvisruokavalioiden parissa.
Mitä saat
Tässä koulutuskokonaisuudessa keskitytään monipuolisten kasvisruokavalioiden tekemiseen käytännön opetustilanteiden kautta. Lähiopetuspäivien jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa verkko-opintoina sekä työpaikallasi oppinen suorittamaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon, kasvisruokein valmistaminen 40 osp – tutkinnon osaan, esim. oppisopimuksella.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Koulutus on maksuton.
* Erilaiset kasvisruokavaliot sekä ravitsemukselliset haasteet
*Monipuoliset kasvisproteiinilähteet ja niiden käyttö ruoanvalmistuksessa
*Sesonginmukaisuus ruokalistasuunnittelussa
Opetuspiste, jossa koulutus järjestetään: Sedu, Suupohjatie 45 Seinäjoki
Koulutuksen laajuus on 2 x 4 h.
20.2.2023 klo 12-16
6.3.2023 klo 12-16
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .