Ravitsemisala tutuksi
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on suunnattu ravitsemisalalla aloitteleville tai alalle suuntaaville.
Mitä saat
Perehdyt ravitsemisalan monipuolisiin työtehtäviin sekä työpaikkoihin, orientaatio luentojen aikana.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.
Hae koulutukseen 7.3.2023 mennessä. Osallistumislinkki ja mahdollinen lisäinfo lähetetään sähköpostitse ennen koulutusta.
Koulutuksen sisältö:
- Työ ravintola- ja catering-alalla
- Asiakaspalvelu ja tarjoilu
- Keittiötyöskentely
Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7854763/tiedot
Koulutuksen ajankohdat ovat:
08.3.2023 klo 12-13, Teams, Työ ravintola- ja catering-alalla
15.3.2023 klo 13-15, Teams, Asiakaspalvelu ja tarjoilu
21.3.2023 klo 13-15, Teams, Keittiötyöskentely
Kouluttajana toimii Minna Luomanen.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on Sedun ja SeAMKin OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin:
https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/.