Syvennä osaamista ravitsemisalalla
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.
Mitä saat
Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen osalta, kuten automaation hyödyntäminen ammattikeittiössä, monipuoliset kasvisruoat, vastuullisuus ja leivonnaisten valmistaminen jälkiruokavaihtoehdoiksi. Lisäksi tarjotaan osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:
Ammattikeittiön koneet ja laitteet tehokäyttöön ja uudet ruoanvalmistusmenetelmät (kylmävalmistus) 26.10.2023 klo 12–16, lähiopetus Sedu Suupohjantiellä
Monipuoliset kasvisruokavaliot, Teams-luento 31.10.2023 klo 15–17 sekä lähiopetus Sedu Suupohjantiellä 7.11.2023 klo 12–16
Vastuullisuus ja erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, Teams-luento 14.11.2023 klo 15–17 sekä lähiopetus Sedu Suupohjantiellä 21.11.2023 klo 12–16
Perinteiset jälkiruokaleivonnaiset uudella tavalla, Sedu Törnäväntiellä 28.11.2023 klo 12–16
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Koulutuksen ajankohta: 26.10. – 28.11.2023, Sedu Suupohjantie 45, Seinäjoki
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .