Syvennä osaamista ravitsemisalalla
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi, tai sinulle, joka toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.
Mitä saat
Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen osalta, kuten kylmävalmistus ammattikeittiössä, monipuoliset kasvisruoat sekä vastuullisuus. Lisäksi tarjotaan osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Hae koulutukseen viimeistään 23.02.2024
Koulutuskokonaisuuden (yhteensä 2 osp) sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:
Uudet ruoanvalmistusmenetelmät (kylmävalmistus) 11.03.2024 klo 12–16, lähiopetus Sedu Ähtäri, Koulutie 16 A, Ähtäri
Monipuoliset kasvisruokavaliot sekä vastuulliset valinnat, 18.03.2024 klo 15–17, Teams-luento
Vastuullisuus ja erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, 25.03.2024 klo 12–16, lähiopetus Sedu Ähtäri, Koulutie 16 A, Ähtäri
Yllä olevat teemat muodostavat opiskeltavan kokonaisuuden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .